Η 2η σεζόν για το Mr. and Mrs. Smith είναι γεγονός, αλλά όχι με τους ίδιους ηθοποιούς

Η Amazon έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια
14 Μαΐου 2024 20:22
Η 2η σεζόν για το Mr. and Mrs. Smith είναι γεγονός, αλλά όχι με τους ίδιους ηθοποιούς

Η Amazon μόλις ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη νέα σειρά, Mr. and Mrs. Smith, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρίας.

Τα νέα έρχονται μέσα από το Variety, το οποίο αναφέρει ότι ο Donald Glover (Atlanta, Swarm) και η Maya Erskine (PEN15) μάλλον δε θα επιστρέψουν για να επαναλάβουν τους ρόλους. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σειρά κατέφθασε τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε γνωρίσει αρκετή επιτυχία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Glover θα παραμείνει ως συν-δημιουργός στη σειρά, αλλά και σαν εξωτερικός παραγωγός, ωστόσο, δε γνωρίζουμε γιατί δεν αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του πρωταγωνιστή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για τα νέα επεισόδια της σειράς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες. Επίσης, στη σειρά θα βρίσκεται κανονικά και η σεναριογράφος Francesca Sloane.

Η πλοκή της 1ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Δύο μοναχικοί και άγνωστοι μεταξύ τους βρίσκουν δουλειά σε μια μυστηριώδη υπηρεσία που τους προσφέρει μια ένδοξη ζωή κατασκοπείας, πλούτου, ταξιδιών στον κόσμο και μιας ονειρεμένης πέτρας στο Μανχάταν. Τώρα κολλημένοι, ο John και η Jane Smith εκτελούν μια αποστολή υψηλού κινδύνου κάθε εβδομάδα. Το περίπλοκο περιτύλιγμα στη σχέση τους γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο όταν αποκτούν αληθινά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η σειρά βασίζεται στην γνωστή ταινία του 2005 που είχε πρωταγωνιστές τον Brad Pitt και την Angelina Jolie ως ένα ζευγάρι εκτελεστών που ανακαλύπτουν πως οι ανταγωνιστικές εταιρίες που εργάζονται τους έχουν βάλει να αλληλοσκοτωθούν.

Το Mr. and Mrs. Smith θα συνεχιστεί στο Amazon Prime Video. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.