ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Amazon φέρνει τη σειρά του Tomb Raider!

Με την Phoebe Waller-Bridge
14 Μαΐου 2024 17:50
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Amazon φέρνει τη σειρά του Tomb Raider!

Είναι πλέον και επίσημο. Η Amazon μόλις έδωσε «εντολή» να προχωρήσει η τηλεοπτική σειρά του Tomb Raider, την οποία θα φέρει στη μικρή οθόνη η Phoebe Waller-Bridge των Killing Eve, Indiana Jones and the Dial of Destiny και Fleabag.

Την ανακοίνωση φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας ο Jen Salke, ο οποίος είναι επικεφαλής της Amazon και των MGM Studios. Έτσι, έγινε γνωστό ότι η εταιρία έχει παραγγείλει ήδη και έδωσε το πράσινο φως για τη σειρά της Lara Croft.

Η Phoebe Waller-Bridge δήλωσε τα εξής για τη σειρά:

Το Tomb Raider ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και νιώθω απίστευτα προνομιούχα που θα το μεταφέρουμε στην τηλεόραση με τόσο παθιασμένους συνεργάτες. Η Lara Croft σημαίνει πολλά για εμένα, όπως και για πολλούς εκεί έξω και ανυπομονώ να προχωρήσουμε σε αυτή την περιπέτεια.

Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Phoebe Waller-Bridge θα γράψει το σενάριο για τη σειρά, αλλά η Amazon δεν έχει αποκαλύψει άλλες πληροφορίες, όπως για το ποια ηθοποιός θα παίξει την Lara Croft.

Η εταιρία είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να φτιάξει ένα σύμπαν που θα φιλοξενεί τη σειρά, αλλά και ταινίες με την ηρωίδα, με τον Dmitri Johnson της dj2 να βρίσκεται στην παραγωγή και να επιβλέπει το project.

Το Tomb Raider franchise έχει μετρήσει τρεις ταινίες με δύο διαφορετικές πρωταγωνίστριες τα Lara Croft: Tomb Raider και Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life του 2001 και 2003 αντίστοιχα με την Angelina Jolie, ενώ το 2018 έγινε reboot στα πρότυπα των νέων παιχνιδιών των Crystal Dynamics/ Square Enix, με την Alicia Vikander να παίζει την Lady Croft.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.