Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν του Sweet Tooth

Έρχεται στο Netflix το καλοκαίρι
18 Απριλίου 2024 19:09
Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν του Sweet Tooth

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για την 3η και τελευταία σεζόν του Sweet Tooth, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες σας αυτό το καλοκαίρι. Από τους παραγωγούς Robert Downey Jr. και Susan Downey, η επιτυχημένη και βραβευμένη σειρά θα ρίξει αυλαία ύστερα από 3 χρόνια που βρίσκεται στην υπηρεσία.

Στην 3η σεζόν θα δείτε και πάλι τον Gus του Christian Convery, αλλά και τους φίλους του Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) και Wendy (Naledi Murray) σε ένα ταξίδι στην Αλάσκα για να βρει ο Gus τη μητέρα του. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Kelly Marie Tran του Star Wars σε ένα νέο ρόλο αυτόν της Rosie.

 Όπως μαθαίνουμε από το trailer, η νέα σεζόν θα παίζει στο Netflix από τις 6 Ιουνίου και πλέον μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από τα πρώτα πλάνα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Sweet Tooth βασίζεται στο κόμικς του Jeff Lemire και επικεντρώνεται σε έναν ιό που σκότωσε ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, ενώ την ίδια στιγμή αρχίζουν και εμφανίζονται υβριδικά παιδιά-άνθρωποι με χαρακτηριστικά από ζώα.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει:

Σε μια επική περιπέτεια σ’ έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι άνθρωπος κι ελάφι ψάχνει την οικογένεια και το σπίτι του μ’ έναν σκληρό προστάτη.

Η 3η και τελευταία σεζόν του Sweet Tooth θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.