Netflix: Η σειρά “Μικρο Ταρανδάκι“ κάνει χαμό γιατί είναι σαν αντίστροφο “YOU“ και... αληθινή ιστορία

“Must-watch” λένε όλοι στα social media
16 Απριλίου 2024 18:51
Netflix: Η σειρά “Μικρο Ταρανδάκι“ κάνει χαμό γιατί είναι σαν αντίστροφο “YOU“ και... αληθινή ιστορία

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία δραματική σειρά στο Netflix με το όνομα Baby Reindeer (Μικρό Ταρανδάκι) και όλοι μιλούν γι’ αυτήν. Πρόκειται για ένα σόου βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μοιάζει αρκετά με το YOU (ΕΣΥ) και είναι μιας σεζόν που έρχεται από την Βρετανία και περιγράφεται ως αντισυμβατικό, ψυχολογικό και ένα σκοτεινό σόου.

Το Baby Reindeer είναι εμπνευσμένο από το θεατρικό με το ίδιο όνομα, το οποίο είχε καταφέρει να σοκάρει το κοινό το 2019 που ανέβηκε. Το Netflix πήρε αυτή την παράσταση και την μετέφερε στη μικρή οθόνη μέσα από επτά επεισόδια με πρωταγωνίστρια την Jessica Gunning που όλοι λένε ότι δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Τις τελευταίες ημέρες, η σειρά έχει γίνει viral σε όλα τα social media με τους περισσότερους να λένε ότι είναι το διαμαντάκι του μήνα για την υπηρεσία και παράλληλα “must-watch”. Μάλιστα, υπάρχουν δεκάδες βίντεο στο TikTok με πολλούς ανθρώπους να μιλάνε για μία ιστορία που συγκλονίζει και άλλους να αναφέρουν ότι πρόκειται για την καλύτερη σειρά που είδαν τελευταία.

Ποια είναι η πλοκή της σειράς;

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Το Μικρό Ταρανδάκι έχει αυτή τη στιγμή 8.3 σε βαθμολογία στο IMDB και 100% στο Rotten Tomatoes και εκτός από την Gunning πρωταγωνιστούν και οι Richard Gadd, Nava Mau, Danny Kirrane, Hugh Coles, Chloe Driver, Michael Wildman, Thomas Coombes, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin, Nina Sosanya, Mark Lewis Jones και άλλοι.

Το Μικρό Ταρανδάκι έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στην Ελλάδα και μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να φτάσει τη 2η θέση με τις δημοφιλέστερες σειρές.