3 Body Problem: Η σειρά των δημιουργών του Game of Thrones δεν πέφτει από την κορυφή του Netflix

Δείτε τη δεκάδα
02 Απριλίου 2024 23:53
3 Body Problem: Η σειρά των δημιουργών του Game of Thrones δεν πέφτει από την κορυφή του Netflix

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να ρίξει από την κορυφή το 3 Body Problem (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) που έχουν επιμελυθεί οι δημιουργοί του Game of Thrones.

Αναλυτικότερα, η σειρά των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις κυκλοφόρησε στην υπηρεσία στις 21 Μαρτίου και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να φτάσει την πρώτη θέση στο top 10 στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, δεν βρέθηκε ακόμα η σειρά που θα το ξεπεράσει και παραμένει στην κορυφή των charts (στη χώρα μας) ακόμα και σήμερα.

Επίσης, το The Gentlemen του Guy Ritchie φαίνεται ότι και αυτό σκίζει, αφού το βλέπουμε στη δεύτερη θέση με τα Testament the Story of Moses, Bad Dinosaurs και Queen of Tears να κλείνουν την πεντάδα.

Το Homicide New York είναι έκτο στην κατάταξη, ενώ αμέσως μετά συναντάμε το Iron Reign, το οποίο και αυτό βρίσκεται αρκετό καιρό στη δεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για το Bandidos, το Monk και φυσικά το Avatar: The Last Airbender που κλείνει τη δεκάδα των δημοφιλέστερων σειρών της υπηρεσίας.

Ακολουθούν οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. 3 Body Problem
  2. The Gentlemen
  3. Testament the Story of Moses
  4. Bad Dinosaurs
  5. Queen of Tears
  6. Homicide New York
  7. Iron Reign
  8. Bandidos
  9. Monk
  10. Avatar: The Last Airbender

Λίγα λόγια για το 3 Body Problem:

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του κινέζου συγγραφέας Cixin Liu, την οποία ανέλαβαν οι D.B. Weiss και David Benioff γνωστοί δημιουργοί του Game of Thrones. Το σενάριο στην προκειμένη διασκευάζει ο υποψήφιος για Emmy, Alexander Woo (The Terror: Infamy) και εξιστορεί πρακτικά την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Το 3 Body Problem περιλαμβάνει ένα διεθνές ανσάμπλ καστ γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών όπως οι: Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Marlo Kelly (Dare Me), Jonathan Pryce (The Crown), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο), Saamer Usmani (Succession) και ο Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

3 Body Problem: 3+3 facts για τη νέα σειρά του Netflix που έχει κάνει ντόρο

Το 3 Body Problem παίζει μόνο στο Netflix.