Ο Jake Paul προκάλεσε τον Mike Tyson για τον αγώνα στο Netflix και η φωτογραφία του έχει… «λάθος»

Viral έγινε η ανάρτηση
20 Μαρτίου 2024 12:15
Ο Jake Paul προκάλεσε τον Mike Tyson για τον αγώνα στο Netflix και η φωτογραφία του έχει… «λάθος»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, viral θέμα στο διαδίκτυο είναι τις τελευταίες ημέρες ο αγώνας του Mike Tyson με τον YouTuber Jake Paul. Συγκεκριμένα, ο θρυλικός μποξέρ και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στο ρινγκ για χάρη του Netflix, με τη συνδρομητική υπηρεσία να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στον χώρο των αθλημάτων.

Τώρα, στο πλαίσιο της προώθησης του αγώνα και με στόχο να εκνευρίσει τον αντίπαλό του, ο Jake Paul αποφάσισε να προκαλέσει δημόσια τον Mike Tyson. Συγκεκριμένα, ο influencer έκανε αναπαράσταση ίσως την πιο γνωστή φωτογραφία του Tyson εκτός ρινγκ: Αυτή που ο Tyson έδειχνε μια από τις τίγρεις που είχε για…κατοικίδιο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Tyson είχε μια τρέλα μια τις τίγρεις, ξοδεύοντας πολλά από τα χρήματά του πέρα από αυτοκίνητα και σπίτια, και σε εξωτικά ζώα. Κάποια στιγμή, είχε στην κατοχή του τρεις τίγρεις Βεγγάλης. Καθώς μεγάλωναν όμως, δώρισε τις δύο από αυτές σε ένα τοπικό καταφύγιο, αλλά κράτησε την άλλη, που την ονόμασε Kenya, για 16 χρόνια. Η Kenya είναι η επιβλητική τίγρης που φαίνεται στην εμβληματική φωτογραφία του Tyson.

Ο Jake, λοιπόν, ανάρτησε και αυτός μια φωτογραφία όπου φαίνεται πλάι σε μια τίγρης, ρωτώντας τα social media: «Ποιος το έκανε καλύτερα»; Αμέσως η ανάρτηση έγινε viral με πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές μόνο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X. Ωστόσο, τα σχόλια κατακλίστηκαν από κατηγορίες πως η δική του φωτογραφία είναι Photoshop ή CGI και πως η τίγρης δεν είναι πραγματική. Μάλιστα, λίγο αργότερα προστέθηκε και προειδοποίηση στην ανάρτησή του από τα Community Notes, με την κοινότητα να τονίζει πως η φωτογραφία του Jake είναι ‘fake’.

Η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, ο 57 ετών Mike Tyson θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σπουδαιότερους και πιο επικίνδυνους πυγμάχους όλων των εποχών, έχοντας ρεκόρ 50-6 με 44 νοκ άουτ. Ο Tyson έγινε ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όλων των εποχών σε ηλικία 20 ετών και κυριάρχησε στην κατηγορία για χρόνια με την εκρηκτική του δύναμη και το επιθετικό του στυλ. Αποσύρθηκε από την πυγμαχία το 2005, αλλά επέστρεψε το 2020 με έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του Roy Jones Jr., ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Από την άλλη, ο Jake Paul, ο οποίος έχει ρεκόρ 9-1 με 6 νοκ-άουτ, έχει κάνει αίσθηση στον κόσμο της πυγμαχίας τελευταία, κυρίως όμως με αμφιλεγόμενους αγώνες εναντίον διασημοτήτων και αθλητών. Πρόσφατα νίκησε με νοκ άουτ τους Ryan Bourland και Andre August, αμφότερους επαγγελματίες πυγμάχους και νικητές Golden Glove. Ο Paul έχει προκαλέσει και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Conor McGregor και ο Canelo Alvarez, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει αποδεχτεί.

Προφανώς, ο αγώνας μεταξύ του Paul και του Tyson αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα στην ιστορία της πυγμαχίας, καθώς θα φέρει αντιμέτωπο έναν νεαρό αθλητή από τον κόσμο των social media με έναν θρύλο του χώρου που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Είναι σχεδόν σαν σενάριο βγαλμένο από ταινία…

Όλοι οι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον στις 20 Ιουλίου.