Ο Mike Tyson ξεκίνησε τις προπονήσεις για τον αγώνα του στο Netflix – Δείτε τα βίντεο

Που έγιναν viral με εκατομμύρια προβολές
15 Μαρτίου 2024 19:42
Ο Mike Tyson ξεκίνησε τις προπονήσεις για τον αγώνα του στο Netflix – Δείτε τα βίντεο

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, πριν μερικές ημέρες έγινες απολυτά viral η ανακοίνωση πως ο Mike Tyson θα επιστρέψει στο ρινγκ για χάρη του Netflix, κόντρα στον γνωστό YouTuber Jake Paul. Η συνδρομητική υπηρεσία θα κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στον χώρο των αθλημάτων και αναμένεται να μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση σε όλους τους συνδρομητές στις 20 Ιουλίου.

Τώρα, για άλλη μια φορά το ‘Jake Paul vs Mike Tyson’ έγινε πρώτο θέμα στα social media, χάρη σε μια σειρά από βίντεο που ανάρτησε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. Συγκεκριμένα, ο Tyson ξεκίνησε να προπονείται και ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο που δείχνουν πώς πάνε οι ετοιμασίες. Το ένα είναι από την πρώτη μέρα των προπονήσεών του και το άλλο από τη δεύτερη.

Ο Tyson φαίνεται πολύ δυνατός και στα δύο βίντεο, αλλά ειδικότερα στο δεύτερο, με τις εικασίες για το ποιος θα νικήσει την αναμέτρηση να οργιάζουν. Τα βίντεο έγιναν τόσο viral που το ένα συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές σε περίπου δύο ημέρες και το δεύτερο περίπου 17 εκατομμύρια προβολές σε μια ημέρα, μόνο στο Instagram! Μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Ο 57 ετών Mike Tyson ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σπουδαιότερους και πιο επικίνδυνους πυγμάχους όλων των εποχών, έχει ρεκόρ 50-6 με 44 νοκ άουτ. Ο Tyson έγινε ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όλων των εποχών σε ηλικία 20 ετών και κυριάρχησε στην κατηγορία για χρόνια με την εκρηκτική του δύναμη και το επιθετικό του στυλ. Αποσύρθηκε από την πυγμαχία το 2005, αλλά επέστρεψε το 2020 με έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του Roy Jones Jr., ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Προφανώς, ο αγώνας μεταξύ του Paul και του Tyson αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα στην ιστορία της πυγμαχίας, καθώς θα φέρει αντιμέτωπο έναν νεαρό αθλητή από τον κόσμο των social media με έναν θρύλο του χώρου που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Είναι σχεδόν σαν σενάριο βγαλμένο από ταινία…