Ο Mike Tyson επιστρέφει στο ρινγκ κόντρα στον Jake Paul – Live στο Netflix ο αγώνας!

Αυτό το καλοκαίρι
07 Μαρτίου 2024 16:25
Ο Mike Tyson επιστρέφει στο ρινγκ κόντρα στον Jake Paul – Live στο Netflix ο αγώνας!

Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν είναι φάρσα. Ο θρύλος του box Mike Tyson θα επιστρέψει στο ρινγκ για χάρη του Netflix, με την συνδρομητική υπηρεσία να μπαίνει για τα καλά στον χώρο των ζωντανών αθλημάτων!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο πρώην heavyweight πρωταθλητής θα παλέψει με τον YouTuber Jake Paul, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει καριέρα και ως boxer. Η εκδήλωση είναι μια συνεργασία μεταξύ του Netflix και της  Most Valuable Promotions του Pual. Θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας. Όλοι οι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον.

Ο 57 ετών Mike Tyson ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σπουδαιότερους και πιο επικίνδυνους πυγμάχους όλων των εποχών, έχει ρεκόρ 50-6 με 44 νοκ άουτ. Ο Tyson έγινε ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όλων των εποχών σε ηλικία 20 ετών και κυριάρχησε στην κατηγορία για χρόνια με την εκρηκτική του δύναμη και το επιθετικό του στυλ. Αποσύρθηκε από την πυγμαχία το 2005, αλλά επέστρεψε το 2020 με έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του Roy Jones Jr., ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Από την άλλη, ο Jake Paul, ο οποίος έχει ρεκόρ 9-1 με 6 νοκ-άουτ, έχει κάνει θραύση στον κόσμο της πυγμαχίας τελευταία, κυρίως όμως με αμφιλεγόμενους αγώνες εναντίον διασημοτήτων και αθλητών. Πρόσφατα νίκησε με νοκ άουτ τους Ryan Bourland και Andre August, αμφότερους επαγγελματίες πυγμάχους και νικητές Golden Glove. Ο Paul έχει προκαλέσει και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Conor McGregor και ο Canelo Alvarez, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει αποδεχτεί.

Προφανώς, ο αγώνας μεταξύ του Paul και του Tyson αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα στην ιστορία της πυγμαχίας, καθώς θα φέρει αντιμέτωπο έναν νεαρό αθλητή από τον κόσμο των social media με έναν θρύλο του χώρου που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Είναι σχεδόν σαν σενάριο βγαλμένο από ταινία…

Περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι αγώνες της κάρτας, αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.