Kaos: Ο Jeff Goldblum είναι ο Δίας στη νέα σειρά του Netflix – Δείτε το trailer

Θα το δείτε “προσεχώς”
19 Μαρτίου 2024 19:48
Kaos: Ο Jeff Goldblum είναι ο Δίας στη νέα σειρά του Netflix – Δείτε το trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer από μία ολοκαίνουργια σειρά που θα φέρει σύντομα στην πλατφόρμα του. Ο λόγος γίνεται για το Kaos που έχει πρωταγωνιστή τον Jeff Goldblum (Τζεφ Γκόλντμπλουμ), τον οποίο μάλλον θα θυμάστε μέσα από το ρόλο του Malcolm στο Jurassic Park.

Ο Goldblum είναι όπως είπαμε το κεντρικό πρόσωπο της σειράς και θα υποδυθεί τον Δία, τον πατέρα των Θεός, ο οποίος πέφτει θύμα σε μία μεγάλη πλεκτάνη που του έχουν στήσει. Μάλιστα, η υπόθεση του Kaos περιστρέφεται γύρω από την απόφαση του Δία να «τραβήξει την πρίζα» στην ανθρωπότητα, αφού συνειδητοποιεί ότι μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο αθάνατος.

Παίζουν επίσης: Janet McTeer (Ozark) ως Ήρα, David Thewlis (the Harry Potter franchise) ως Άδης, Killian Scott (Love/Hate) ως Ορφέας, Cliff Curtis (Meg 2: The Trench) ως Ποσειδώνας, Debi Mazar (Entourage), Nabhaan Rizwan (Informer) ως Διόνυσος, Stanley Townsend (The Regime), Leila Farzad (The Marvels) και Aurora Perrineau (When They See Us).

Η περίληψη του Netflix αναφέρει:

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ υποδύεται τον Δία, τον πατέρα των θεών. Πανίσχυρος, σκληρός, περιστασιακά καλοσυνάτος... μα δεν έχει ιδέα για την πλεκτάνη που του έχουν στήσει για να τον καθαιρέσουν. Από τον σεναριογράφο του "The End of the F*cking World" και τους παραγωγούς του "Chernobyl". Προσεχώς.

Το Kaos θα παίζει στο Netflix σύντομα, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Παρακολουθήστε το teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.