Η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender παίζει από σήμερα στο Netflix

Έφτασε σήμερα με 8 επεισόδια
22 Φεβρουαρίου 2024 16:39
Η live-action σειρά του Avatar: The Last Airbender παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε μία ακόμη live-action υπερπαραγωγή του Netflix, αφού μόλις κυκλοφόρησε το Avatar: The Last Airbender (Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου). 

Πρόκειται για την live-action διασκευή του θρυλικού animated σόου που κυκλοφόρησε το 2005 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Netflix έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι η νέα σειρά του θα παραμείνει πιστή στο αρχικό υλικό και απευθύνεται και στους σκληροπυρηνικούς fans, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να μπουν στον κόσμο του Avatar για πρώτη φορά. 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι δεν πρόκειται για μία σειρά 10 επεισοδίων, αφού περιέχει μόλις 8, από τα οποία το καθένα διαρκεί περίπου 50 λεπτά. 

Στη σειρά του Netflix παίζουν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:   

Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Tο "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.  

Το σόου είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.  

Το Avatar: The Last Airbender (Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου) παίζει από σήμερα στο Netflix.