Ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν του The Night Agent (ΦΩΤΟ)

Η παραγωγή ξεκίνησε
06 Φεβρουαρίου 2024 16:08
Ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν του The Night Agent (ΦΩΤΟ)

Η 2η σεζόν του The Night Agent είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς έγινε γνωστό ότι η παραγωγή έχει ξεκινήσει για τα καλά. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Netflix είχε δώσει το πράσινο φως για τη συνέχεια πολύ γρήγορα αφότου έκανε πρεμιέρα ο 1ος κύκλος, ύστερα από τη μεγάλη και αναπάντεχη επιτυχία.

Ο streaming γίγαντας είχε αποκαλύψει ότι η 2η σεζόν είναι καθ’ οδόν και πλέον είναι επίσημο: τα γυρίσματα για τη συνέχεια έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς, Gabriel Basso, ανέβασε μια φωτογραφία από το πλατό κρατώντας την ειδική κλακέτα.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στο Netflix η συνέχεια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη δείτε μέσα στο 2024. Αυτά είναι λοιπόν πολύ ευχάριστα νέα για όσους ανυπομονούν να δουν τον 2ο κύκλο του The Night Agent και παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα από τα γυρίσματα:

Πρωταγωνιστούν: Gabriel Basso ως Peter Sutherland, Luciane Buchanan ως Rose Larkin, Fola Evans-Akingbola ως Chelsea Arrington, Sarah Desjardins ως Maddie Redfield, Eve Harlow ως Ellen, Phoenix Raei ως Dale, Enrique Murciano ως Ben Almora και άλλοι.

Το The Night Agent είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τον Shawn Ryan βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Matthew Quirk. Με πρωταγωνιστή τον Gabriel Basso η σειρά εμφανίστηκε ως η 3η με τις περισσότερες προβολές πρωτοεμφανιζόμενη σειρά στο Netflix, μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες της και μέσα σε μια εβδομάδα ανανεώθηκε για 2η σεζόν. Μέσα σε ένα μήνα, έγινε η 6η σειρά με τις περισσότερες προβολές της υπηρεσίας.