Severance: Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς

Μια από τις καλύτερες σειρές της Apple πάτησε ξανά στο πλατό
30 Ιανουαρίου 2024 00:03
Severance: Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς

Επιστροφή στην Lumon Industries κυρίες και κύριοι! Έχουμε ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν του Severance της Apple, η οποία είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές για την παρθενική της σεζόν αλλά και πολλαπλές υποψηφιότητες για Emmy. 

Το δυστοπικό θρίλερ του Apple TV+ δια χειρός Dan Erickson επέστρεψε στο πλατό ύστερα από μια πολύμηνη καθυστέρηση των γυρισμάτων λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Τα γυρίσματα είχαν σταματήσει τον Μάιο του 2023 και τώρα τον Φεβρουάριο του 2024, η παραγωγή του Severance και το cast ηθοποιών πάτησε ξανά στο πλατό. Τα ευχάριστα νέα δημοσίευσε τόσο ο επίσημος λογαριασμός του Apple TV+ στο X, ενώ την αναδημοσίευσε ο σκηνοθέτης της, Ben Stiller, γράφοντας "Πίσω στη δουλειά". 

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που συνόδευσε την ανακοίνωση για τον 2ο κύκλο του Severance απεικονίζει τον πρωταγωνιστή Adam Scott να τρέχει στους διαδρόμους της Lumon. Αν και ακόμη δεν έχουμε δει ποιους θα υποδύονται στη 2η σεζόν προστέθηκαν στο cast οι εξής ηθοποιοι: Gwendoline Christie, John Noble, Ali Shawkat, και Merritt Wever.

Η σύνοψη της 1ης σεζόν του Severance:

Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα υπαλλήλων που αποφασίζουν να δουλέψουν για μια μυστηριώδης εταιρία γνωστή ως Lumon Industries, μόνο που για να δουλέψουν θα πρέπει να συμφωνήσουν σε έναν όρο. Αυτός προϋποθέτει να περάσουν από μια διαδικασία ονόματι "severance" (δηλ. αποκόλληση) όπου αυτή διαχωρίζει τις μνήμες τους εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Με λίγα λόγια όταν πηγαίνουν στη δουλειά δε θυμούνται την προσωπική τους ζωή και όταν τελειώνουν από αυτή δε θυμούνται τι έκαναν όσο δούλευαν.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Patricia Arquette, Christopher Walken, Adam Scott, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman και Michael Chernus

Για την ιστορία το Severance ήταν υποψήφιο για 14 Emmy βραβεία το 2022, όπου τελικά κέρδισε δύο από τις τεχνικές κατηγορίες. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρώτη σεζόν του Severance θα τις βρείτε πατώντας εδώ