Invincible: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Part 2 της 2ης σεζόν και είναι σημαδιακή

Τέσσερα επεισόδια έμειναν για το φινάλε αυτής της σεζόν
22 Ιανουαρίου 2024 23:07
Invincible: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Part 2 της 2ης σεζόν και είναι σημαδιακή

Σε ένα cliffhanger μας είχε αφήσει η 2η σεζόν του Invincible στο Amazon Prime Video, με του fans να περιμένουν εναγωνιωδώς την ώρα που θα μάθαιναν πότε επιστρέφει. 

Αυτή η στιγμή ήρθε καθώς έγινε γνωστό μέσα από τα social media της επιτυχημένης animated σειράς για ενήλικες, ότι το Part 2 της 2ης σεζόν του Invincible θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου στο Prime Video. Πρόκειται μάλιστα και για μια σημαδιακή ημερομηνία, καθώς αποτελεί την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του ομώνυμου κόμικ του Robert Kirkman, στο οποίο βασίζεται η σειρά. 

Να αναφέρουμε ότι το πρώτο μισό της 2ης σεζόν είχε κάνει ντεμπούτο με διθυραμβικές κριτικές -όπως και η πρώτη σεζόν- καθώς μέχρι σήμερα διατηρεί το απόλυτο 100% σκορ reviews στο Rotten Tomatoes. 

Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet της ανακοίνωσης με ένα μικρό teaser για τα εναπομείναντα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου. 

 

Η σειρά περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο voice cast ηθοποιών με τους: Steven Yeun (Mark Grayson/Invincible), J.K. Simmons (Nolan Grayson/Omni-Man), Sandra Oh (Debbie Grayson), Zazie Beetz (Amber Bennett), Grey DeLisle (Shrinking Rae), Chris Diamantopoulos (Doc Seismic), Walton Goggins (Cecil Stedman) Gillian Jacobs (Atom Eve), Jason Mantzoukas (Rex Splode), Ross Marquand (Immortal), Khary Payton (Black Samson), Zachary Quinto (Rudy Connors), Andrew Rannells (William Clockwell), Kevin Michael Richardson (Mauler Twins) και Seth Rogen (Allen the Alien).