¨Οι Μάγοι του Γουέβερλι“ επιστρέφουν με sequel σειρά - Τι γίνεται με τη Selena Gomez;

Η διάσημη παιδική σειρά της Disney ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά
19 Ιανουαρίου 2024 10:29
¨Οι Μάγοι του Γουέβερλι“ επιστρέφουν με sequel σειρά - Τι γίνεται με τη Selena Gomez;

Μια από τις πιο αγαπημένες live-action παιδικές σειρές της Disney είναι αναμφίβολα "Οι Μάγοι του Γουέβερλι" -όπως το γνωρίζουμε στα ελληνικά- καθώς ήταν η σειρά που ο κόσμος συστήθηκε στην Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) και την βοήθησε να εκτοξεύσει το άστρο της στο Χόλιγουντ, αλλά και να μεταμορφωθεί σε παγκοσμίου φήμης σταρ και καλλιτέχνις. 

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς και μαθαίνουμε ότι η Disney ετοιμάζει την sequel σειρά του Wizards of Waverly Place, έχοντας ήδη παραγγείλει ένα πιλοτικό επεισόδιο. Σε αυτό η Γκόμεζ θα επιστρέψει στο ρόλο της Alex Russo αλλά ως guest, ενώ ο επί της οθόνης αδερφός της David Henrie aka Justin Russo θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της. Μαζί τους θα παίζουν οι: Janice LeAnn Brown (Disney’s Just Roll with It), Alkaio Thiele (Call Me Kat) και  Mimi Gianopulos (American Princess).

Σύμφωνα με το σενάριο της sequel σειράς, τα γεγονότα ξεκινούν αμέσως μετά από ένα μυστηριώδες ατύζημα στη WizTech και με έναν ενήλικα πλέον Τζάστιν Ρούσο να έχει αφήσει πίσω του τις μαγικές δυνάμεις και να έχει προτιμήσει να ζει μια απλή, θνητή ζωή με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται όταν ένας πανίσχυρος νεαρός μάγος εμφανίζεται στο κατώφλι του και ο Τζάστιν αποφασίζει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει το μέλλον του Κόσμου των Μάγων. 

Μέσα από το Instagram της η Selena Gomez γνωστοποίησε με λιτό τρόπο ότι επιστρέφει στη σειρά που την ανέδειξε με μια φωτογραφία της στα Stories και τη λεζάντα "Επιστρέφουμε".

Για την ιστορία, το Wizards of Waverly Place ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 στο Disney Channel και στην επιτυχημένη του πορεία διήνυσε τέσσερις σεζόν και 106 επεισόδια, ενώ κατάφερε να βραβευτεί με Emmy Καλύτερου Παιδικού Προγράμματος το 2009. 

Στην Ελλάδα αγαπήθηκε ιδιαίτερα καθώς προβαλλόταν τόσο στην μεσημεριανή παιδική ζώνη της ΕΤ1, με αποτέλεσμα να γίνει η συνήθεια πολλών παιδιών, όσο και από το συνδρομητικό Disney Channel.