Η Disney θα φέρει το reboot του The X-Files

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει
18 Δεκεμβρίου 2023 18:37
Η Disney θα φέρει το reboot του The X-Files

Τον περασμένο Μάρτιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το The X-Files θα επιστρέψει μάλλον στην τηλεόραση ως reboot. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που ίσως χαροποιήσουν πολλούς fans.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Bloomberg, η αναγέννηση του The X-Files κατά πάσα πιθανότητα ισχύει και φαίνεται ότι θα έρθει σε παραγωγή της Disney. Πρόκειται για μία νέα βερσιόν της σειράς που γίνεται reboot και θα τη σκηνοθετήσει ο Ryan Coogler, ο σκηνοθέτης του Black Panther.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι η σειρά προχωράει κανονικά. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το The X-Files είχε ήδη 11 σεζόν και δύο ταινίες με πρωταγωνιστές τους Gillian Anderson και David Duchovny ως Agents Dana Scully και Fox Mulder, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν εκείνοι οι ηθοποιοί επιστρέψουν με κάποιο τρόπο.

Το Bloomberg αναφέρει:

Η Disney, η οποία γέννησε την ιδέα των «κινηματογραφικών συμπάντων», αναπτύσσει μια νέα έκδοση του X-Files από τον Ryan Coogler, τον σκηνοθέτη των Black Panther και Creed.

Η ίδια η Anderson είχε δηλώσει παλιότερα ότι μάλλον δεν «ψήνεται» να επιστρέψει:

Το έκανα τόσα χρόνια και τελείωσε με μία τόσο ατυχή νότα. Για να αρχίσουμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση (εννοεί για μία νέα σειρά) θα χρειαζόταν ένα εντελώς νέο σύνολο σεναριογράφων και θα έπρεπε να παραδοθεί η σκυτάλη για να θεωρηθεί κάτι καινούργιο και προοδευτικό. Οπότε ναι, ανήκει στο παρελθόν.

Το The X-Files έπαιξε για πρώτη φορά στο Fox το 1993 μέχρι το 2001, αν και το αμερικανικό δίκτυο το ανανέωσε με δύο ακόμη σεζόν που έπαιξαν το 2016 και 2018. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: