Το The X-Files επιστρέφει μάλλον ως reboot από τον σκηνοθέτη του Black Panther

Ο Ryan Coogler ακούγεται πως θα αναλάβει τη νέα σειρά
30 Μαρτίου 2023 00:57
Το The X-Files επιστρέφει μάλλον ως reboot από τον σκηνοθέτη του Black Panther

Ναι καλά διαβάσατε. Η θρυλική τηλεοπτική σειρά The X-Files θα επιστρέψει μάλλον και πάλι στις οθόνες σας. Όμως, δε θα είναι κάποια συνέχεια, αλλά ένα reboot που θα αναλάβει -όπως ακούγεται ο Ryan Coogler, γνωστός σκηνοθέτης από το Black Panther και το Creed.

Αυτά τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο Chris Carter (αρχικός δημιουργός του σόου), μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο “On The Coast with Gloria Macarenko”, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της σειράς. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δήλωσε ότι ο Coogler θα σκηνοθετήσει το reboot, με ένα διαφορετικό και συνάμα ολοκαίνουργιο cast.

Μόλις μίλησα με έναν νέο άντρα, τον Ryan Coogler, ο οποίος πρόκειται να επαναφέρει το The X-Files με ένα διαφορετικό cast.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, οι εκπρόσωποι του Coogler αρνήθηκαν να απαντήσουν, καθώς ούτε η 20th Television, το στούντιο πίσω από την πρωτότυπη σειρά, σχολίασε αυτά τα νέα.

Όπως μεταφέρει το Variety, αυτό το project βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία, όπως σε ποια πλατφόρμα θα παίξει. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δείτε μέσα από το Hulu-Disney+, μιας και η Disney έχει εξαγοράσει την 20th Century εδώ και καιρό.

Το The X-Files έπαιξε για πρώτη φορά στο Fox το 1993 μέχρι το 2001, αν και το αμερικανικό δίκτυο το ανανέωσε με δύο ακόμη σεζόν που έπαιξαν το 2016 και 2018.

Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: