Επίσημη η 2η σεζόν του Blue Eye Samurai στο Netflix

Η υπηρεσία έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια
12 Δεκεμβρίου 2023 12:51
Επίσημη η 2η σεζόν του Blue Eye Samurai στο Netflix

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν αρκετά ευχάριστα νέα όσον αφορά το μέλλον του πρόσφατου animated σόου, Blue Eye Samurai. Και αυτό γιατί μάθαμε ότι το Netflix έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της 2ης σεζόν! Ναι, η πρόσφατη τηλεοπτική σειρά πρόκειται να επιστρέψει στο μέλλον με νέα επεισόδια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τη συνέχεια, όπως πότε θα παίξει στο Netflix ή από πόσα επεισόδια θα αποτελείται, αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα νέα μέσα στο 2024. Έτσι, φαίνεται ότι οι περιπέτειες της Mizu, την οποία υποδύεται η Maya Erskine δεν πρόκειται να τελειώσουν ακόμα.

Ο Jane Wu έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς, σε ένα σενάριο που έχουν γράψει οι Michael Green και Amber Noizumi. Στο Blue Eye Samurai δανείζουν τις φωνές τους και οι Patrick Gallagher, Alain Uy, Brian Takahashi, Randall Park, Brenda Song, Darren Barnet και άλλοι.

Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν επίσης ότι έχουν σχεδιάσει να φέρουν τέσσερις σεζόν για τη σειρά και μίλησαν για το project τους με αγάπη στο άκουσμα της ανακοίνωσης της 2ης σεζόν.

Όταν ξεκινήσαμε αυτό το project, δεσμευτήκαμε να πάρουμε αυτή την πολύ προσωπική ιστορία που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο και να τη ζωντανέψουμε με τον πιο αυθεντικό και όμορφο τρόπο. Είμαστε ευγνώμονες σε ολόκληρη την ομάδα μας και στους θεατές μας από όλο τον κόσμο που έδειξαν τόσο πάθος για τη Mizu. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τους απίστευτους συνεργάτες μας στο Netflix που άφησαν το ταξίδι αυτό να συνεχιστεί.

Η πλοκή του Blue Eye Samurai αναφέρει τα εξής:

Θέλοντας να εκδικηθεί όσους την έκαναν πέρα στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο, μια μαχήτρια ανοίγει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για να βρει τη μοίρα της.

Τις εντυπώσεις μας από την 1η σεζόν του Blue Eye Samurai μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Blue Eye Samurai παίζει αποκλειστικά στο Netflix.