Masters of the Air: Νέο trailer για τη σειρά-διάδοχο του Band of Brothers που μάλλον θα συγκλονίσει

Η Apple έχει στα χέρια της μια από τις καλύτερες σειρές του 2024
07 Δεκεμβρίου 2023 23:14
Masters of the Air: Νέο trailer για τη σειρά-διάδοχο του Band of Brothers που μάλλον θα συγκλονίσει

To Masters of the Air είναι μέσα στις πιο αναμενόμενες σειρές του 2024 χωρίς αμφιβολία και η Apple έχει βλέψεις για αυτήν, καθώς ευελπιστεί να...σαρώσει στα βραβεία είτε στις Χρυσές Σφαίρες είτε στα Emmy. Πρόκειται άλλωστε για τον πνευματικό διάδοχο της πολεμικής σειράς "Band of Brothers" του HBO όπου και τότε αλλά και σήμερα συναντάμε στην παραγωγή τον Steven Spielberg και τον Tom Hanks. 

Η δράση μεταφέρεται στους αιθέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την 100η μοίρα βομβαρδιστικών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία θα βουτήξει με τα ατσάλινα φτερά της πέρα από τις γραμμές του εχθρού με σκοπό να βομβαρδίσουν τα ναζιστικά εδάφη και να απαντήσουν στο Γ' Ράιχ του Χίτλερ. 

Οι οσκαρικοί Austin Butler (Elvis, Dune Part 2) και Barry Keoghan (Banshees of Inisherin) ηγούνται το cast και μαζί τους παίζουν οι Callum Turner, Ncuti Gatwa (Sex Education, Barbie), Anthony BoyleNate MannRafferty LawJosiah CrossBranden CookJames MurrayTommy JessopKai AlexanderFreddy CarterAdam Long, και Nikolai Kinski. 

Δείτε το νέο trailer του Masters of the Air

Η Apple Studios έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη -έχει άλλωστε μπόλικο ρευστό- για την νέα υπερπαραγωγή μίνι σειρά του Apple TV+, μιας και το κόστος της ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ $250 έως $300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της σειράς: Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και σε σενάριο του John Orloff, το "Masters of the Air" παρουσιάζει τους άνδρες της 100ης ομάδας βομβαρδιστικών ("Bloody Hundredth") καθώς διεξάγουν επικίνδυνες βομβαρδιστικές επιδρομές πάνω από τη ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις ψυχρές συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια στον αέρα. Η απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες καθώς συνέβαλαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, βρίσκεται στην καρδιά του "Masters of the Air". Ορισμένοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν- άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ανεξάρτητα από την προσωπική τους μοίρα, όλοι τους πλήρωσαν ένα τίμημα.

Το Masters of the Air θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά στο Apple TV+, με διπλό επεισόδιο και με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 15 Μαρτίου που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.