Ο “Zoro” του One Piece ανεβάζει το hype για τη 2η σεζόν με τις νέες δηλώσεις του

Να περιμένετε πολλά περισσότερα σύμφωνα με εκείνον
04 Δεκεμβρίου 2023 12:37
Ο “Zoro” του One Piece ανεβάζει το hype για τη 2η σεζόν με τις νέες δηλώσεις του

Η live-action τηλεοπτική σειρά του One Piece κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο στο Netflix γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Οι fans αγκάλιασαν το project, παρόλο που είχαν στην αρχή τις επιφυλάξεις τους, αφού ο ίδιος ο δημιουργός των Manga, Eiichiro Oda, βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του.

Η σειρά τα πήγε τόσο καλά, που το ίδιο το Netflix έδωσε πολύ γρήγορα το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί σχεδόν τίποτα. Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και συνάμα, το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, από τον ίδιο τον Mackenyu, ο οποίος υποδύεται τον Roronoa Zoro στη σειρά.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Comic Con Arabia 2023 και δήλωσε ότι οι fans να περιμένουν ακόμη περισσότερα από τον 2ο κύκλο, αλλά και καλύτερες σκηνές δράσης με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Βρείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παρακάτω:

Να αναμένετε πολλά περισσότερα με τη 2η σεζόν, συμπεριλαμβανομένων καλύτερων σκηνών δράσης από τον Zoro!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εμείς είδαμε το One Piece του Netflix και την άποψή μας μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ. Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda που είναι δημιουργός του manga συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece ακολουθεί τον Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει το στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων τον Mackenyu ως Roronoa Zoro, την Emily Rudd ως Nami, τον Jacob Romero Gibson ως Usopp και τον Taz Skylar ως Sanji.

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από το Netflix.