The Sandman: Επιστροφή στο πλατό για τη 2η σεζόν με μια πρώτη teaser φωτογραφία

Συνέπεσε με την 35η επέτειο από το πρώτο τεύχος του κόμικ
29 Νοεμβρίου 2023 23:31
The Sandman: Επιστροφή στο πλατό για τη 2η σεζόν με μια πρώτη teaser φωτογραφία

Ευχάριστα νέα για τους fans του The Sandman και όσους περίμεναν τι θα γίνει με τη 2η σεζόν της σειράς του Neil Gaiman. Το Netflix μέσα από τα social media του ανακοίνωσε ότι επανεκκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Sandman στα στούντιό του στο Λονδίνο, ύστερα από την πρόσφατη πολύμηνη κρίση στο Χόλιγουντ, λόγω των απεργιών σεναριογράφων και ηθοποιών. 

Η είδηση αυτή ήρθε ταυτόχρονα με την 35η επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου τεύχους του ομώνυμου κόμικ της DC όπου βασίζεται η σειρά και δημιουργός του είναι ο Gaiman. Ο ίδιος μάλιστα υποσχέθηκε πως "'έρχονται καλά πράγματα" ενόψει της 2ης σεζόν του, σε ένα ειδικό μήνυμα που επιφύλασσε για τους fans. Επίσημα, βέβαια το Netflix δεν αναφέρεται ως "2η σεζόν" αλλά "στα νέα επεισόδια" του Sandman, στα οποία showrunner θα είναι ο Allan Heinberg. 

Επίσης δόθηκε και μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα σαν teaser στην οποία εμφανίζεται ο Dream του Tom Sturridge και το "Desire" του Mason Alexander Park. 

To cast του "The Sandman" αποτελείται από τους: Tom Sturridge ως "Μορφέα", Gwendoline Christie ως Lucifer, Charles Dance ως Roderick Burgess, Boyd Holbrook ως Corinthian, Mark Hamill ως Merv Pumpkinhead, Vivienne Acheampong ως Lucienne, και Asim Chaudry και Sanjeev Bhaskar ως Κάιν και Άβελ, Patton Oswalt ως Matthew The Raven, Stephen Fry ως Gilbert, David Thewlis ως John Dee/ Doctor Destiny, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Joely Richardson ως Ethel Crips και η Niamh Walsh ως νεαρή Ethel Cripps, Razane Jammal ως Lyta Hall, Donna Preston ως Despair, Mason Alexander Park ως Desire, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Kyo Ra ως Rose Walker και η Sandra James Young ως Unity Kincaid.

Την άποψή μας για το The Sandman, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για την 2η σεζόν του The Sandman στο Netflix, χωρίς να έχουν σβήσει οι ελπίδες για μία πρεμιέρα εντός του 2024