Fallout: Δείτε νέο υλικό από την υπερπαραγωγή της Amazon που βασίζεται στο franchise της Bethesda

Πρεμιέρα αυτόν τον Απρίλιο
28 Νοεμβρίου 2023 18:26
Fallout: Δείτε νέο υλικό από την υπερπαραγωγή της Amazon που βασίζεται στο franchise της Bethesda

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, Fallout, η οποία αναμένεται να παίξει τον Απρίλιο του 2024 στο Prime Video.

Οι νέες εικόνες έρχονται μέσα από μία συνεργασία με το Vanity Fair, και θέλουν να σας δώσουν μια νέα ματιά στην μεταφορά από το franchise της Bethesda.

Η Bethesda η οποία επιβλέπει κανονικά το project και βρίσκεται στην παραγωγή με τα Amazon Studios και την Kilter Films. Επίσης, ο Jonathan Nolan έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου, ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner είναι οι showrunners.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Το Fallout έχει ένα μεγάλο cast με τον Walton Goggins να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ella Purnell που είχε παίξει στο Yellowjackets. Εκείνη υποδύεται την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, έχει γίνει επίσης γνωστό πως στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020. Όσον αφορά τα Vaults το σόου θα ξεκινήσει από το Vault 32, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που έχει διαρρεύσει στο παρελθόν.

Στο σύμπαν του Fallout, τα Vaults είναι ειδικά καταφύγια που έχουν δημιουργηθεί από τη Vault-Tec Corporation και την Αμερικανική κυβέρνηση, με στόχο να φιλοξενήσουν εκατοντάδες ανθρώπους στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, το όλο εγχείρημα χρησιμοποιήθηκε εν τέλει για ανήθικα κοινωνικά πειράματα που είχαν σχεδιαστεί για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις των διαφόρων περιβαλλοντικών και ψυχολογικών συνθηκών στους κατοίκους τους. Το Vault 32 που θα δούμε στη σειρά δεν αναφέρεται σε κανένα από τα παιχνίδια.

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video.