Με ελληνική μεταγλώττιση η σειρά “Reacher“ στο Amazon Prime Video

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εμπλουτισμού του ελληνικού περιεχομένου
21 Νοεμβρίου 2023 18:49
Με ελληνική μεταγλώττιση η σειρά “Reacher“ στο Amazon Prime Video

Το Amazon Prime Video δείχνει έμπρακτα τις προσπάθειές του να στηρίξει το εγχώριο περιεχόμενο αλλά και το localization του πρωτότυπου περιεχομένου του. 

Η νεότερη σειρά που αποκτά ελληνική μεταγλώττιση είναι το "Reacher", η σειρά που βασίζεται στα βιβλία "Jack Reacher" του Lee Child και είχαν γίνει και ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Στη σειρά της Amazon τον σκληροτράχηλο ρόλο του πρώην στρατιωτικού, τον υποδύεται ο  Alan Ritchson (Fast X). Χάρις το GreekDub Database στο Instagram μάθαμε την προσθήκη της ελληνικής μεταγλώττισης σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Amazon, την ώρα που αναμένεται η 2η σεζόν τον Δεκέμβριο. 

Μέσω της ίδιας ανάρτησης έγινε γνωστό και το cast των Ελλήνων ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους  και είναι οι: Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Ανδρέας Τσελέπος, Έλενα Ολυμπίου, Γιάννης Καραούλης, Θανάσης Δρακόπουλος, Μάριαν Κυπριανού, Λουκάς Ζήκος, Άρης Κυπριανού, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Εύρος Βασιλείου, Πλάτωνας Μουρατίδης, Ζωή Κυπριανού, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου. Φανταζόμαστε ότι κατά πάσα πιθανότητα και λόγω του timing αυτής της προσθήκης πως και η 2η σεζόν του Reacher είτε θα κάνει πρεμιέρα είτε θα προσθέσει σταδιακά ελληνική μεταγλώττιση. 

Πολλές σειρές και ταινίες του Amazon Prime Video στον ελληνικό κατάλογο διαθέτουν μεταγλώττιση όπως το The Boys, Invincible, Jack Ryan, Gen V, Wheel of Time, The Continental, αλλά και το Samaritan με τον Sylvester Stallone. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ελληνικές Μεταγλωττίσεις (@greekdubdb)

Δημιουργός της είναι ο Rick Santora ως εκτελεστικός παραγωγός και showrunner. Το καστ της νέας σεζόν περιλαμβάνει επίσης τους: Ferdinand Kingsley ως A.M., ο οποίος περιγράφεται ως "ένας μισθοφόρος που η Εθνική Ασφάλεια αποκαλεί "φάντασμα"". Robert Patrick ως Shane Langston, ένας "επικεφαλής της ασφάλειας ενός ιδιωτικού αμυντικού φορέα με αμφισβητήσιμο ιστορικό" και ο Domenick Lombardozzi ως ένας "σκληρός ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης", ονόματι Guy Russo.

Η 2η σεζόν του Reacher θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Δεκεμβρίου μόνο στο Amazon Prime Video. Δείτε το trailer της νέας σεζόν παρακάτω.