Για reunion ετοιμάζεται το cast του Suits ενόψει της νέας spinoff σειράς

5 χρόνια από το φινάλε της σειράς που πήρε νέα πνοή χάρις το Netflix
20 Νοεμβρίου 2023 23:26
Για reunion ετοιμάζεται το cast του Suits ενόψει της νέας spinoff σειράς

Στον απόηχο της αναπάντεχης και τρελής δημοφιλίας που απέκτησε το "Suits" χάρις το Netflix στις ΗΠΑ, το cast του ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του επανένωση από το φινάλε της σειράς.

Όπως μεταδίδει το Variety, στο πλαίσιο του ATX TV Festival που θα διεξαχθεί στις 30 Μαίου έως 2 Ιουνίου του 2024 στο Austin του Τέξας, θα φιλοξενηθεί ένα ειδικό panel με τους συντελεστές και το cast του Suits να σμίγουν ξανά, πέντε χρόνια μετά το φινάλε της σειράς. 

Για το εν λόγω reunion έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί οι Aaron Korsh (δημιουργός), Patrick J. Adams (Mike Ross), Sarah Rafferty (Donna) και ο Dule Hill, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα εν καιρώ. Δε γίνεται από ένα τέτοιο reunion να λείπουν άλλωστε οι Gabriel Macht (Harvey Specter), Rick Hoffman (Louis Litt), Gina Torres (Jessica Pearson), ακόμη και η -πλέον Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, η οποία στη σειρά υποδύθηκε την Rachel Zane. 

Η επανένωση αυτή θα γίνει και στον απόηχο της ανακοίνωσης μιας νέας σειράς στο σύμπαν του Suits δια χειρός του δημιουργού του, Aaron Korsh. 

Τις πρώτες πληροφορίες για το spinoff του Suits που βρίσκεται υπό ανάπτυξη θα τις βρείτε πατώντας εδώ