Η σειρά της Harley Quinn θα αποκτήσει και 5η σεζόν στο Max

Πήρε τη πράσινο φως για τη συνέχεια
17 Νοεμβρίου 2023 19:20
Η σειρά της Harley Quinn θα αποκτήσει και 5η σεζόν στο Max

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε και επίσημα ότι η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, Harley Quinn, θα συνεχιστεί κανονικά, αφού έδωσε το πράσινο φως για τον 5ο κύκλο.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν μέσα από ένα δελτίο Τύπου που δημοσίευσε η Warner Bros επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά που είναι βασισμένη στο πασίγνωστο σύμπαν της DC θα συνεχιστεί και για 5η σεζόν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Harley Quinn έκανε πρεμιέρα το 2019 στο Max και η 4η σεζόν ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι Justin Halpern, Patrick Schumacker και Dean Lorey, δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς δήλωσαν τα εξής με χιουμοριστικό τρόπο:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαθαίνουμε ότι η συνεχιζόμενες ατυχίες της Harley Quinn και της Ivy θα συνεχιστούν και επιτέλους θα σταματήσουμε να το έχουμε κρυφό. Πρέπει να έχουμε μοιράσει τουλάχιστον 3.000 NDA μέχρι τώρα. Ήταν μεγάλη σπατάλη χαρτιού.

Για την ιστορία, η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn, στην προσπάθειά της να τα καταφέρει μόνη της, αφού άφησε τον Joker (Alan Tudyk). Στην προσπάθεια αυτή, ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα “solo”, σχηματίζει το δικό της crew που αποτελείται από εμβληματικούς χαρακτήρες.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίζει μέσα από το Max.