Η 2η σεζόν του What If...? αποκαλύπτεται και σας πάει σε ένα ταξίδι στο πολυσύμπαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σεζόν θα παίξει αυτόν τον Δεκέμβριο
15 Νοεμβρίου 2023 22:50
Η 2η σεζόν του What If...? αποκαλύπτεται και σας πάει σε ένα ταξίδι στο πολυσύμπαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σάς είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, μετά το φινάλε της 2ης σεζόν του Loki, το οποίο έπαιξε πριν λίγες ώρες, η Marvel θα ξεκινήσει την προώθηση για την επόμενη σειρά της. Και έτσι και έγινε, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer για την 2η σεζόν του What If?.

Πιο συγκεκριμένα, τα Marvel Studios και το Disney Plus κυκλοφόρησαν την πρώτη ματιά στη συνέχεια της animated σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου και θα παίζει μέχρι τις 30 του μήνα, με ένα επεισόδιο κάθε μέρα.

Η Marvel Studios ετοιμάζεται για μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του κινηματογραφικού της σύμπαντος, καθώς θα μας συστήσει στην πρώτη πρωτότυπη σούπερ ηρωίδα του MCU με τη 2η σεζόν.

Ο λόγος για την Kahhori (προφέρεται ως KAH-HORTI), η οποία είναι μια νεαρή ιθαγενής της φυλής των Mohawk, που συναντά τον Tesseract στην εποχή της αποικιοκρατίας της Αμερικής. Η Marvel υποστηρίζει ότι δούλεψε στενά με τον ιστορικό Doug George για να υπάρξει σωστή εκπροσώπηση και ιστορική ακρίβεια στην περιπέτειά της.

Ο The Watcher του Jeffrey Wright θα βρίσκεται κανονικά εδώ και θα είναι η «γέφυρα» που θα ενώσει την ιστορία, με τους ήρωες να προσπαθούν ξανά να σώσουν τον πλανήτη και ο Michael Douglas να επιστρέφει στο ρόλο του Hank Pym.

Η σύνοψη της 2ης σεζόν αναφέρει:

Η 2η σεζόν του What If…? Συνεχίζει το ταξίδι καθώς ο The Watch καθοδηγεί τους θεατές στο απέραντο πολυσύμπαν, παρουσιάζοντας ολοκαίνουργια και οικεία πρόσωπα σε όλο το MCU. Η σειρά αμφισβητεί, επισκέπτεται ξανά και ανατρέπει κλασσικές κινηματογραφικές στιγμές της Marvel με ένα απίστευτο cast που περιλαμβάνει αγαπητούς χαρακτήρες.

Σε αυτή τη σεζόν θα δείτε επίσης χαρακτήρες όπως τους Nebula, Hela και Happy Hogan, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Bryan Andrews, με τον AC Bradley να γράφει το σενάριο.

Η 2η σεζόν του What If…? θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 22 Δεκεμβρίου.