Το Stranger Things θα τελειώσει με την 5η σεζόν ή όχι; Ο David Harbour απαντάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη
13 Νοεμβρίου 2023 14:48
Το Stranger Things θα τελειώσει με την 5η σεζόν ή όχι; Ο David Harbour απαντάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά το Stranger Things θα τελειώσει με την 5η σεζόν ή θα υπάρξει και συνέχεια; Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον ίδιο τον David Harbour, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι η παραγωγή της σειράς είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει.

Κατά τη διάρκεια του Motor City Comic Con event, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν πρόκειται να υπάρξει η 6η σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Netflix και ήταν αρκετά ξεκάθαρος στην απάντησή του. Αρχικά, ο Harbour, ο οποίος υποδύεται τον Jim Hopper στη σειρά, είπε ότι το Netflix από την αρχή ανακοίνωσε ότι η 5η σεζόν θα είναι και το οριστικό φινάλε, ενώ επισήμανε ότι το τέλος θα είναι πολύ «αληθινό».

Η 5η σεζόν είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι και η τελευταία. Αλλά η ομορφιά είναι ότι πρόκειται για ένα πραγματικό τέλος. Το Stranger Things θα τελειώσει με έναν πολύ πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιστορία (εννοεί το Netflix να μεγαλώσει το σύμπαν με spin-offs), αλλά η ιστορία του Stranger Things από το upside down σε αυτό το εργαστήριο, μέχρι την 5η σεζόν, είναι μια πλήρης ιστορία και θα τελειώσει με το τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, ο ηθοποιός, η 5η σεζόν θα είναι και το πραγματικό τέλος αυτής της ιστορίας των αδελφών Duffer, ακόμα κι αν το Netflix αποφασίσει να φέρει και άλλες σειρές σε αυτό το σύμπαν. Άλλωστε, έχει ήδη ανακοινωθεί και το θεατρικό έργο του Stranger Things, το οποίο θα είναι prequel της σειράς.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Καλά νέα για την 5η σεζόν του Stranger Things, μετά το τέλος των απεργιών στο Χόλιγουντ

Στην 5η σεζόν θα εμφανιστεί και η Linda Hamilton (Terminator), αλλά μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε το ρόλο που θα έχει. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.