Το Dead Boy Detectives είναι η νέα σειρά του Netflix που διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Sandman (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στη σειρά που θα παίξει μελλοντικά στην υπηρεσία
12 Νοεμβρίου 2023 17:23
Το Dead Boy Detectives είναι η νέα σειρά του Netflix που διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Sandman (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την επόμενη μεγάλη σειρά του με την ονομασία Dead Boy Detectives. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που βασίζεται στα κόμικς της DC και πιο συγκεκριμένα στο σύμπαν του The Sandman, το οποίο είδαμε επίσης πρόσφατα στην υπηρεσία.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το Netflix έχει βάλει σκοπό να μεγαλώσει αυτό το σύμπαν και η πρώτη ματιά είναι αρκετά χορταστική, μιας και αποκαλύφθηκαν αρκετά πλάνα σε ένα trailer που διαρκεί 1:21 λεπτό.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Dead Boy Detectives είναι το supernatural detective duo που εμφανίζεται στα Vertigo imprint κόμικς της DC. Το δίδυμο των ντετέκτιβ δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Neil Gaiman και τους καλλιτέχνες Matt Wagner και Malcolm Jones III στο The Sandman τον Απρίλιο του 1991. Οι χαρακτήρες είναι τα φαντάσματα δύο νεκρών παιδιών, του Charles Rowland και του Edwin Paine, τα οποία, αντί να μπουν στη μετά θάνατον ζωή, μένουν στη Γη για να γίνουν ντετέκτιβ που ερευνούν υπερφυσικά εγκλήματα.

Η περίληψη της σειράς:

Μήπως σας στοιχειώνει κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Ή κάποιος δαίμονας σας έκλεψε τις αναμνήσεις; Τότε ίσως καλύτερα να καλέσετε τους "Dead Boy Detectives".

Στη νέα υπερφυσική σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν του "The Sandman", δύο έφηβοι βρίσκουν ο ένας τον άλλο στον θάνατο... και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί – ακόμα και να ξεφύγουν από κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Χάρο. Με τη βοήθεια της μάντισσας Crystal (Kassius Nelson) θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν μερικές από τις πιο αινιγματικές μεταφυσικές υποθέσεις στο βασίλειο των θνητών.

Οι Steve Yockey (The Flight Attendant, Supernatural) και Beth Schwartz (Sweet Tooth, Arrow) είναι οι showrunners της σειράς, με τους Greg Berlanti (Riverdale, You), Jeremy Carver (Supernatural) και Sarah Schechter (Riverdale, You) να λειτουργούν ως παραγωγοί. Πρωταγωνιστούν οι George Rexstrew, Jayden Revri, Yuyu Kitamura Jennifer Lyon, Briana Cuoco, Lukas Gage, David Iacono και Ruth Connell.

Το Dead Boy Detectives θα παίξει σύντομα στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.