Γελάστε με τη ψυχή σας με τις γκάφες που έγιναν στο One Piece του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο του Netflix εστιάζει στα πιο απίθανα bloopers
12 Νοεμβρίου 2023 09:20
Γελάστε με τη ψυχή σας με τις γκάφες που έγιναν στο One Piece του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από την live-action σειρά του One Piece και θέλει να γελάσετε με τη ψυχή σας. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του “Netflix Geeked” event που πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες, η streaming υπηρεσία δεν μπορούσε να μη δείξει “κάτι” από τη σειρά που είχε μια εξαιρετική πορεία.

Αναλυτικότερα, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που διαρκεί 2:27 λεπτά και εστιάζει σε όλες τις γκάφες που έγιναν στο One Piece. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βίντεο με bloopers με τους ηθοποιούς να χάνουν τα λόγια τους, να παραπατάνε και να γελάνε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σίγουρα, αν είστε λάτρεις της σειράς δεν πρέπει να το χάσετε! Δείτε το από τον player που ακολουθεί.

 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εμείς είδαμε το One Piece του Netflix και την άποψή μας μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ. Η 2η σεζόν του One Piece έχει ήδη επιβεβαιωθεί αλλά μην την περιμένετε τώρα στα κοντά, γιατί ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια στις 14 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να μάθουμε νεότερα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast του 2ου κύκλου, αλλά αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα δείτε τον Captain Smoker και τον Tony Tony Chopper.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda που είναι δημιουργός του manga συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece ακολουθεί τον Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει το στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων τον Mackenyu ως Roronoa Zoro, την Emily Rudd ως Nami, τον Jacob Romero Gibson ως Usopp και τον Taz Skylar ως Sanji.

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από το Netflix.