Netflix: Καθυστερεί η σειρά 3 Body Problem από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Νέα ματιά στην υπερπαραγωγή του “3 Body Problem“
11 Νοεμβρίου 2023 11:27
Netflix: Καθυστερεί η σειρά 3 Body Problem από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Μια από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές του Netflix για το 2024 είναι το "3 Body Problem" από τους δημιουργούς της σειράς Game of Thrones του HBO, δηλαδή το περιβόητο δίδυμο των David Benioff και D.B. Weiss. Στο πλαίσιο του Geeked Week event του streaming κολοσσού μάθαμε μερικά νέα για το πότε τελικά κυκλοφορεί, αλλά πήραμε και μια νέα φρέσκια ματιά από αυτό. 

Καταρχήν, έγινε γνωστό ότι το 3 Body Problem χάνει το αρχικό ραντεβού που είχε δώσει για τον Ιανουάριο και πλέον αναμένεται να βγει στο Netflix στις 21 Μαρτίου του 2024, κάνοντας δηλαδή τέσσερα χρόνια να κυκλοφορήσει από την αρχική του ανακοίνωση. Μαζί με αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα και μια νέα ολόκληρη σκηνή από τη σειρά, που θα απολαύσετε παρακάτω. 

Το σενάριο αυτής της sci-fi υπερπαραγωγής βασίζεται στην ομώνυμη best seller τριλογία βιβλίων του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin, της οποίας διασκευάζει το σενάριο ο υποψήφιος για Emmy, Alexander Woo (The Terror: Infamy) και εξιστορεί πρακτικά την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό. 

Το 3 Body Problem περιλαμβάνει ένα διεθνές ανσάμπλ καστ γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών όπως οι: Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Marlo Kelly (Dare Me), Jonathan Pryce (The Crown), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο), Saamer Usmani (Succession) και ο Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness).

Δείτε τη νέα σκηνή από το 3 Body Problem

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα της δεκαετίας του 1960 προκαλεί επιπτώσεις στο χώρο και το χρόνο και φτάνει ως το σήμερα. Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια τους, μια δεμένη ομάδα λαμπρών επιστημόνων ενώνει τις δυνάμεις της με έναν αμείλικτο ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας."

Πλέον το 3 Body Problem θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου του 2024 αποκλειστικά στο Netflix.