Το Avatar: The Last Airbender του Netflix αποκαλύπτεται και αυτό είναι το πρώτο επικό trailer του

Μην ξεχνάς ποτέ ποιος είσαι...
10 Νοεμβρίου 2023 00:20
Το Avatar: The Last Airbender του Netflix αποκαλύπτεται και αυτό είναι το πρώτο επικό trailer του

Πιστό στην υπόσχεσή του, το Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer από το Avatar: The Last Airbender (Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου), το οποίο θα καταφθάσει μέσα στο 2024.

Το πρώτο βίντεο είναι όσο επικό θα περίμεναν οι fans με τους κεντρικούς χαρακτήρες να κλέβουν την παράσταση. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή ακόμα γιατί η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθούν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες που δημοσίευσε το Netflix:

Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου.

Το "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.

Η νέα εκδοχή ζωντανής δράσης της βραβευμένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon έρχεται στο Netflix το 2024.

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Μαζί του θα είναι η Katara και ο Sokka, αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού, που θα τον βοηθήσουν στο ταξίδι του.

Στη σειρά του Netflix πρωταγωνιστούν οι Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka και Dallas Liu ως Zuko.

Η live-action σειρά είναι υπό την επιμέλεια του Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi. Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.

Το Avatar: The Last Airbender  θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου του 2024.

Tags: