The Boys: Ενημέρωση για το που βρίσκεται η 4η σεζόν από τον δημιουργό της σειράς

Ο Eric Kripke μεταφέρει ευχάριστα νέα για τους fans του Billy Butcher
09 Νοεμβρίου 2023 21:56
The Boys: Ενημέρωση για το που βρίσκεται η 4η σεζόν από τον δημιουργό της σειράς

Είναι σαφές πως το τέλος της απεργίας των ηθοποιών ανοίγει το δρόμο σε εκατοντάδες τηλεοπτικές παραγωγές να συνεχίσουν να εργάζονται και μια από αυτές είναι και το The Boys

Μπορεί αυτόν τον καιρό το κενό του να το αναπληρώνει με αρκετά σημαντική επιτυχία το "Gen V", που παρά το ότι είναι μια spinoff σειρά του, μαθαίνομε ότι το φινάλε της θα δώσει άμεσα τη σκυτάλη στην 4η σεζόν του The Boys

Τώρα ήρθε ο showrunner και δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς The Boys, Eric Kripke να μεταφέρει αρκετά ευχάριστα νέα για τους fans, τα οποία αφορούν την πρόοδο του 4ου κύκλου. Όπως δήλωσε στο X (πρώην Twitter), τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, όπως και το μοντάζ της. Απομένουν όμως να ολοκληρωθούν τα ειδικά εφέ των νέων επεισοδίων, ενώ τόσο ο ήχος όσο και το soundtrack βρίσκονται στο 25% της ολοκλήρωσής τους.

Μιας και το τέλος της απεργίας σηματοδοτεί και τη επανεκκίνηση των εργασιών των ηθοποιών, αυτό όπως είπε σημαίνει ότι το cast μπορεί να ηχογραφήσει επιπλέον διαλόγους και διορθωτικές ατάκες -το λεγόμενο ADR. 

Μπορεί επίσης να μην ανακοινώνει ούτε ένα παράθυρο πρεμιέρας για την 4η σεζόν, αλλά υπόσχεται πως θα είναι σίγουρα η πιο τρελή σεζόν της σειράς και μάλλον η καλύτερή της. Αν κρίνουμε από όλες τις προηγούμενες, οι συντελεστές δεν έχουν πέσει μέχρι στιγμής ποτέ έξω στις υποσχέσεις τους. 

Στο cast του The Boys συμπεριλαμβάνονται και οι Jack Quaid ως Hughie, Tomer Capone ως Frenchie, Laz Alonso ως Mother’s Milk, Karen Fukuhara ως Kimiko, Erin Moriarty ως Starlight, Chace Crawford ως The Deep, Jessie T. Usher ως A-Train και Colby Minifie ως Ashley Barrett. Επίσης, στον 4ο κύκλο θα δείτε και τους Susan Heyward ως Sister Sage, Valorie Curry ως Firecracker, Simon Pegg ως Hugh Campbell Sr και Rosemarie DeWitt.

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Η 4η σεζόν του The Boys δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφθάσει μέσα στο 2024.