Ο “Reacher“ του Alan Ritchson επιστρέφει με διάθεση να μοιράσει ξανά πόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν της σειράς “Reacher“ του Amazon Prime Video
07 Νοεμβρίου 2023 21:52
Ο “Reacher“ του Alan Ritchson επιστρέφει με διάθεση να μοιράσει ξανά πόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους πιο badass χαρακτήρες της τηλεόρασης επιστρέφει χάρις τον Alan Ritchson (Fast X), ο οποίος έχει τρομερή διάθεση να πλακώσει στο ξύλο όποιον βρεθεί στο διάβα του. Αναφερόμαστε στη σειρά "Reacher" η οποία έχει αποτελέσει μια αναπάντεχη επιτυχία για την Amazon, και επιστρέφει για τη 2η σεζόν της.

Η επιστροφή του σκληροτράχηλου Jack Reacher γίνεται όπως θα την περίμενε κανείς: με ακόμη μεγαλύτερο διακύβευμα, περισσότερο ξύλο και τον Ritchson σε μεγάλα κέφια να εκδικηθεί τους πάντες για τον θάνατο των συναδέλφων του. Για αυτό και δόθηκε ένα χορταστικό trailer που θα σας βάλει ακριβώς στο κλίμα της 2ης σεζόν του Reacher που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. 

Να αναφέρουμε ότι το σενάριο της νέας σεζόν θα βασίζεται στο μυθιστόρημα "Bad Luck and Trouble" που είναι το 11ο βιβλίο του Lee Child στην ομώνυμη σειρά. Η επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν του Reacher αναφέρει: 

Ο Reacher ανασύρεται από την αλήτικη ζωή του εξαιτίας ενός κωδικοποιημένου μηνύματος που τον ενημερώνει ότι ένα μέλος της 110ης - της επίλεκτης ομάδας ειδικών ερευνητών του στρατού - έχει δολοφονηθεί. Αυτός και μερικοί από τους πρώην συμπολεμιστές του επανενώνονται για να ερευνήσουν και σύντομα συνειδητοποιούν ότι η υπόθεση είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του REACHER

Δημιουργός της είναι ο Rick Santora ως εκτελεστικός παραγωγός και showrunner. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους: Ferdinand Kingsley ως A.M., ο οποίος περιγράφεται ως "ένας μισθοφόρος που η Εθνική Ασφάλεια αποκαλεί "φάντασμα"". Robert Patrick ως Shane Langston, ένας "επικεφαλής της ασφάλειας ενός ιδιωτικού αμυντικού φορέα με αμφισβητήσιμο ιστορικό" και ο Domenick Lombardozzi ως ένας "σκληρός ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης", ονόματι Guy Russo.

Η 2η σεζόν του Reacher θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Δεκεμβρίου μόνο στο Amazon Prime Video.