Ζήτησε συγγνώμη το αφεντικό του HBO για το σκάνδαλο με τα fake trolls σε κριτικούς

Ο Casey Bloys βγήκε δημόσια και απάντησε για το περιστατικό
03 Νοεμβρίου 2023 17:50
Ζήτησε συγγνώμη το αφεντικό του HBO για το σκάνδαλο με τα fake trolls σε κριτικούς

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Rolling Stone που ξεσκέπασε την προσπάθεια του HBO να διαστρεβλώσει και να χειραγωγήσει τις κριτικές στα social media, ο CEO του πασίγνωστου τηλεοπτικού δικτύου βγήκε δημόσια και τοποθετήθηκε επί του θέματος. 

Ο λόγος για τον Casey Bloys, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός event χθες στην Νέα Υόρκη ζήτησε συγγνώμη δημόσια για τις πράξεις του, παραδεχόμενος ότι έβαλε fake λογαριασμούς στο τότε Twitter (νυν Χ) να παρενοχλούν διαδικτυακά διάσημους κριτικούς έγκυρων μέσων που έγραφαν αρνητικά reviews για διάφορες σειρές, όπως το The Idol και το Perry Mason. 

Θέλοντας να απαντήσει o Bloys σε όλα αυτά που ειπώθηκαν από το ρεπορτάζ είπε χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε το Variety:

"Όσοι από εσάς με γνωρίζετε, ξέρετε καλά πόσο παθιασμένος είμαι με τις σειρές που αποφασίζουμε να γυρίσουμε, τα άτομα που τις δημιουργούν και όσους εργάζονται σε αυτές. Θέλω να τα πηγαίνουν καλά, θέλω να τις αγαπάει ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα... Το 2020 και το 2021 εργαζόμουν από το σπίτι και περνούσα υπερβολικά πολύ χρόνο σκρολάροντας στο Twitter. Τότε μου ήρθε μια πάρα πολύ χαζή ιδέα για να εκτονώσω τον εκνευρισμό μου."

Αν και είπε ότι οι αναρτήσεις του "στρατού από trolls" που είχε στη διάθεσή του δεν είχαν ιδιαίτερη επίδραση, ζήτησε συγγνώμη από όλα τα άτομα που ήταν θύματα αυτού του σκανδάλου. Μάλιστα, ανέφερε ότι πλέον φροντίζει να επικοινωνεί απευθείας μέσω προσωπικών μηνυμάτων, με τους κριτικούς που πιστεύει ότι αδικούν σειρές του HBO. 

Tags: