Milky Way: Η νέα σειρά του Mega έκανε πάταγο - Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις στα social media

Σαρωτική η πρεμιέρα της νεανικής σειράς του Mega που υπογράφει ο Βασίλης Κεκάτος
03 Νοεμβρίου 2023 16:54
Milky Way: Η νέα σειρά του Mega έκανε πάταγο - Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις στα social media

Δεν έδωσαν τυχαία στο "Milky Way" το προσωνύμιο ότι είναι το "ελληνικό Euphoria" και αυτό φάνηκε από το πρώτο του επεισόδιο που προβλήθηκε χθες αργά το βράδυ στη συχνότητα του Mega και μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών. 

Η πολυαναμενόμενη μίνι σειρά του Βασίλη Κεκάτου διηγείται την ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο δύο τελειόφοιτων του Λυκείου που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον βάλτο της επαρχιακής τους πόλης και να ζήσουν το όνειρο του να πάνε σε μια μεγάλη πόλη και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Από το ότι σάρωσε σε τηλεθέαση το Milky Way φάνηκε και από τα trending του Χ (πρώην Twitter) όπου ανέβηκε στη Νο1 θέση των trending με χιλιάδες αναρτήσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγo μιλούσαν για το πόσο ξεχωρίζει το μοντέρνο ύφος, η κινηματογραφική αισθητική στην φωτογραφία και τη σκηνοθεσία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σειρές που βλέπουμε στο εξωτερικό μέσω streaming υπηρεσιών όπως το Netflix ή το HBO. 

Άλλοι δεν έλειψαν να την εξυμνήσουν παραθέτοντας τις κλασικές ελληνικές καθημερινές σαπουνόπερες που ακόμα κυριαρχούν στην TV και πώς το Milky Way ξεχωρίζει, άλλοι ανέβασαν μερικά από τα πανέμορφα κάδρα του πρώτου επεισοδίου, ενώ άλλοι χρήστες δεν έλειψαν να το τρολάρουν με εικόνες από άλλες σειρές όπως "Εγκλήματα" και "10 Λεπτά Κήρυγμα". 

Λίγα λόγια για το Milky Way 

Η σύνοψη της σειράς: "Σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το "αθηναϊκό όνειρο" μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Ζει με τους γονείς και τη γιαγιά της. Βαριέται σχεδόν τα πάντα, εκτός από τις τέσσερις φίλες της, την Αθηνά, την Κάτε, τη Βίρνα και τη Σία με τις οποίες χορεύουν μαζί, όταν δεν πλήττουν στην τάξη. Kάνει παρέα και με το αγόρι της, τον Τάσο, που δουλεύει στο βενζινάδικο της περιοχής.

Όταν η Μαρία αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου κρυφά από όλους. Ο χρόνος σταματά. Η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια."

Στο Milky Way πρωταγωνιστούν οι Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασίλης Κεκάτος βάζει την υπογραφή του σε αυτή την πρώτη του μίνι σειρά, όντας ο μόνος Έλληνας δημιουργός που έχει κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα Ταινίας Μικρού Μήκους και το Queer Palm στα βραβεία του Φεστιβάλ Καννών το 2019 για την ταινία "The Distance Between Us and the Sky" ("Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον ουρανό")

Συμπεριλαμβάνονται επίσης δυνατά guests όπως αυτό της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα μαζί με ονόματα όπως οι: Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου.