Κακά μαντάτα αν περιμένετε την 3η σεζόν του The White Lotus

Το HBO ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει και μάλιστα για πολύ καιρό
02 Νοεμβρίου 2023 22:26
Κακά μαντάτα αν περιμένετε την 3η σεζόν του The White Lotus

Θέλατε να κάνετε check-in στην 3η σεζόν του The White Lotus; Δυστυχώς σας έχουμε κακά μαντάτα όσον αφορά την επιστροφή της πολυβραβευμένης σειράς του HBO. 

Η σειρά που δημιούργησε ο Mike White λαμβάνει μια μεγάλη καθυστέρηση, όπως ανακοίνωσε το HBO, εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας του συνδικάτου των ηθοποιών, το SAG-AFTRA, το οποίο έχει παραλύσει το Χόλιγουντ και έχει προκαλέσει απανωτές καθυστερήσεις ταινιών και σειρών. 

Την δυσάρεστη ανακοίνωση για τους fans της πολυσυζητημένης σειράς έκανε ο Casey Bloys, υπεύθυνος προγραμμάτων HBO και MAX, ο οποίος είπε επί λέξη ότι η 3η σεζόν του White Lotus θα πάει για το 2025, ενώ αρχικά θα έκανε πρεμιέρα εντός του 2024. 

Τα γυρίσματα του 3ου κύκλου θα μεταφέρουν τη δράση στην Ταϊλάνδη, ενώ η 1η σεζόν είχε γυριστεί στο Μάουι της Χαβάης και η 2η σεζόν στην Σικελία της Ιταλίας. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες σεζόν το cast θα ανανεωθεί πλήρως με νέα πρόσωπα, εκτός από την Tanya της Jennifer Coolidge (Τζένιφερ Κούλιτζ), της οποίας βέβαια η επιστροφή είναι στον αέρα μετά το φινάλε της 2ης σεζόν. 

Παράλληλα με το The White Lotus, το HBO ανακοίνωσε επίσης την μεγάλη καθυστέρηση του "Welcome to Derry" της prequel σειράς του IT