Το Poltergeist γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Έρχεται από τα Amazon MGM Studios
30 Οκτωβρίου 2023 19:46
Το Poltergeist γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τα Amazon MGM Studios ετοιμάζουν τη μεγάλη επιστροφή ενός γνωστού horror franchise από τα ‘80s. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο του άρθρου, ναι το Poltergeist θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα έρθει στο σήμερα, αλλά λιγάκι διαφορετικό, μιας και θα είναι μια τηλεοπτική σειρά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη ποιος θα γράψει το σενάριο για τη σειρά ή ποιος θα την σκηνοθετήσει, αλλά οι Darryl Frank και Justin Falvey θα βρίσκονται στην παραγωγή μαζί με την Amblin Television. H συγκεκριμένη εταιρία βρισκόταν και στην παραγωγή της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1982 και είναι του Steven Spielberg, ο οποίος εκτός από την παραγωγή είχε γράψει και το σενάριο μαζί με τους Michael Grais και Mark Victor.

Επίσης, όπως μεταφέρει το Variety που έχει το ρεπορτάζ, δε γνωρίζουμε που θα διαδραματίζεται η σειρά, αν παραδείγματος χάρη είναι prequel η συνέχεια των προηγούμενων ταινιών, αλλά το Poltergeist επικεντρωνόταν σε μία οικογένεια, όπου μετακομίζει σε ένα σπίτι, αλλά τις συμβαίνουν…διάφορα.

Το Poltergeist του 1982 είχε ένα budget των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 120 εκατομμύρια δολάρια και ήταν παράλληλα υποψήφιο για 3 βραβεία Όσκαρ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα Poltergeist II: The Other Side και Poltergeist III το 1986 και 1988 αντίστοιχα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η δεύτερη τηλεοπτική παραγωγή, καθώς ο κόσμος του Poltergeist είχε δει και το Poltergeist: The Legacy που είχε παίξει για 3 σεζόν στο Showtime.