Το θρυλικό Justice League έφτασε στο Netflix μεταγλωττισμένο στα ελληνικά!

Όχι όλα τα επεισόδια
24 Οκτωβρίου 2023 13:09
Το θρυλικό Justice League έφτασε στο Netflix μεταγλωττισμένο στα ελληνικά!

Πριν από μερικές εβδομάδες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ακόμη μία αγαπημένη -και πολύ επιτυχημένη- σειρά κινουμένων σχεδίων της DC, θα καταφθάσει στις 24 Οκτωβρίου στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Justice League ή στα ελληνικά Η Λεγεώνα των Υπερηρώων, το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2001 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Από σήμερα, λοιπόν, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την animated σειρά μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά αποτελείται από 52 επεισόδια, αλλά προς το παρόν βλέπουμε διαθέσιμα τα 26 από αυτά και δεν έγινε γνωστό εάν ή πότε θα έρθουν τα υπόλοιπα. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η σειρά έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το ελληνικό cast αποτελείται από τους Αλμπέρτο Εσκενάζυ ως Σούπερμαν, Παναγιώτης Καποδίστριας ως Μπάτμαν, Φλας, Τζόκερ, Υρώ Λούπη ως Γουόντερ Γούμαν και Λόις Λέιν, Τάσος Κωστής ως Αρειανός Ανθρωποκυνηγός και Γκριν Λάντερν, Σία Κοσκινά ως Χόκγκερλ και Βλάσης Ζώτης ως Λεξ Λούθορ και Τζόκερ. Σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα greekdubdb πρόκειται για την ελληνική μεταγλώττιση που είχε γίνει το 2002, με τον γνωστό ηθοποιό, Ηλία Ζερβό, στη σκηνοθετική επιμέλεια.

Justice League: Η θρυλική σειρά της DC έρχεται στο Netflix!

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Σε αυτήν τη σειρά κινουμένων σχεδίων, ο Superman, ο Batman, η Wonder Woman, ο Flash, ο Green Lantern και άλλοι πολεμούν το έγκλημα ως Η Λεγεώνα των Υπερηρώων.

Τα επεισόδια έχουν σκηνοθετήσει οι Butch Lukic και Dan Riba, ενώ τη φωνή στους χαρακτήρες είχαν δώσει οι Kevin Conroy (Batman), Phil LaMarr (Green Lantern), Michael Rosenbaum (The Flash), George Newbern (Superman), Maria Canals-Barrera (Hawkgirl), Susan Eisenberg (Wonder Woman), Jason Marsden (Snapper Carr), Clancy Brown (Lex Luthor), Jennifer Hale (Black Siren) και άλλοι.

Φαίνεται ότι η υπηρεσία θέλει να φέρει παλιά αγαπητά “cartoon” στις οθόνες σας, καθώς πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι θα έρθει και η καλύτερη σειρά του Batman.

Το Justice League (Η Λεγεώνα των Υπερηρώων) παίζει από σήμερα στο Netflix Ελλάδας. Τέλος, για να εμφανιστεί η σειρά στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να έχετε τη γλώσσα προφίλ του Netflix στα Αγγλικά.