Η καλύτερη animated σειρά του Batman έρχεται στο Netflix και έχει πλέον νέα ημερομηνία!

Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το Batman: The Animated Series
24 Οκτωβρίου 2023 11:50
Η καλύτερη animated σειρά του Batman έρχεται στο Netflix και έχει πλέον νέα ημερομηνία!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το Batman: The Animated Series του 1992 θα γινόταν διαθέσιμο την 1η του Οκτωβρίου στο Netflix. Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπηρεσία άλλαξε τα σχέδιά της και μετακίνησε την ημερομηνία για λίγο αργότερα και τώρα ξέρουμε ακριβώς πότε θα καταφθάσει.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot” που υπάρχει στην iOS και Android εφαρμογή του Netflix, αποκαλύφθηκε ότι η καλύτερη animated σειρά όλων των εποχών του Batman θα γίνει τελικά διαθέσιμη στις 21 Νοεμβρίου. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και φαίνεται ότι το Netflix Ελλάδας χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να προσθέσει το σόου στον κατάλογό του.

Την δημιουργία της σειράς υπογράφουν οι Bruce Timm, Paul Dini και Eric Radomski, έχοντας εμπνευστεί αρκετά από τις live-action ταινίες του Tim Burton που είχαν κυκλοφορήσει τότε, δηλαδή τα "Batman" (1989) και "Batman Returns" (1992). Βραβεύτηκε επίσης πολλές φορές από τα Emmy, αποσπώντας μάλιστα και το βραβείο καλύτερου προγράμματος κινουμένων σχεδίων.

Δείτε φωτογραφία από ανάρτηση του Netflix:

Πέραν του gothic, νουάρ και art deco εικαστικό του Batman: The Animated Series, στη σειρά δάνεισαν τη φωνή τους οι πιο εμβληματικοί ηθοποιοί που καθόρισαν μετέπειτα τους χαρακτήρες. Αρκεί να αναφέρουμε τον Mark Hamill ως Joker, τον μακαρίτη Kevin Conroy ως Batman και την Arleen Sorkin ως Harley Quinn -που επίσης πρόσφατα απεβίωσε.

Ήταν επίσης η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων ενός ευρύτερου DC Animated Universe που είχε ξεκινήσει και ακολούθησαν πολλές άλλες σειρές, κόμικ και βιντεοπαιχνίδια που ήταν συνδεδεμένα με αυτή, όπως την κινηματογραφική animated ταινία, "Batman: Mask of the Phantasm".

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Batman: The Animated Series αποτελείται από 3 σεζόν και έχει συνολικά 109 επεισόδια. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα διατεθούν μονομιάς όλοι οι κύκλοι στην υπηρεσία.