To Paramount Plus έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV

Χωρίς έξτρα χρέωση
18 Οκτωβρίου 2023 17:53
To Paramount Plus έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV

Ο ερχομός της υπηρεσίας Paramount Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα σύντομα αλλά μέσω πάροχου συνδρομητικής τηλεόρασης και όχι ξεχωριστά όπως βρίσκουμε τα Amazon Prime Video, Netflix και Disney+. 

Η COSMOTE TV ανακοίνωσε την διευρυμένη και πολυετής συμφωνία της για να φιλοξενήσει αποκλειστικά όλο το περιεχόμενο του Paramount+ στην Ελλάδα από τα μέσα του 2024 και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση. Έτσι μια ακόμη streaming υπηρεσία του εξωτερικού θα κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα, φιλοξενούμενη σε έναν ήδη εδραιωμένο media όμιλο, όπως έγινε με το Peacock και τo ANT1+, και τη Vodafone/Nova με το HBO/ Max

Η είσοδος του Paramount Plus στην Ελλάδα, λοιπόν, γίνεται μέσω της Cosmote TV στην οποία οι συνδρομητές θα αποκτήσουν εντός του 2024 πρόσβαση στον branded τομέα του "Paramount+". Μέσα σε αυτόν θα βρουν τις δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές των Paramount Pictures, Showtime, CBS και Paramount TV International Studios. Ανάμεσα στο περιεχόμενο βρίσκονται τα Nurse Jackie και The Affair, ταινίες blockbuster, όπως A Quiet Place και Star Trek Beyond, νέες και επιτυχημένες σειρές (Elsbeth, Matlock, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, The Turkish Detective, Fire Country Poker Face, 1923, Tulsa King, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Yellowjackets, Your Honor, The Offer, 1883), καθώς και πολυαναμενόμενες ταινίες όπως Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem και Transformers: Rise of the Beasts.

«Η COSMOTE TV είναι ένας οικείος προορισμός για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές της Paramount εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη σχέση μας με έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη, με τον οποίο συστήνουμε μαζί το εμπορικό σήμα Paramount+ στην ελληνική αγορά. Μέσα από τη σύνδεση των συνδρομητών με ακόμα περισσότερο από το παγκόσμιας κλάσης περιεχόμενό μας και την αξιοποίηση της παγκοσμίου φήμης επωνυμίας της μάρκας Paramount, ενισχύεται περαιτέρω η αξία της streaming υπηρεσία της COSMOTE TV», σχολίασε σχετικά ο Dan Cohen, Chief Content Licensing Officer, Paramount Global και Πρόεδρος, Republic Pictures.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που χάρη στη μακροχρόνια σχέση μας με την Paramount, ενισχύουμε την streaming υπηρεσία μας με το περιεχόμενο του Paramount+. Έτσι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, της Νο1 streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, θα μπορούν απολαμβάνουν ακόμα καλύτερο περιεχόμενο, βρίσκοντάς το εύκολα χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης της. Η σχέση μας με την Paramount αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και κορυφαία εμπειρία θέασης στους συνδρομητές μας», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director COSMOTE TV.