Invincible: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν είναι εδώ, γεμάτο δράση και συναίσθημα

Προ των πυλών το ντεμπούτο του
15 Οκτωβρίου 2023 19:30
Invincible: Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν είναι εδώ, γεμάτο δράση και συναίσθημα

Το Prime Video μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της superhero σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, Invincible. Ειδικότερα, το trailer αποκαλύφθηκε στη New York Comic Con 2023 και επικεντρώνεται στον Mark Grayson/Invincible (Steven Yeun), ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από την προδοσία του πατέρα του.

Η επερχόμενη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, όπως ο Shapesmith και ο Angstrom Levy, ένας κακός που μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις διαφορετικές διαστάσεις εκεί έξω. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα φτάνουν εβδομαδιαία στο Prime Video από τις 3 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια θα υπάρξει μια διακοπή στα μέσα της σεζόν και έπειτα ο δεύτερος γύρος των επόμενων τεσσάρων επεισοδίων θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Βασισμένο στο πρωτοποριακό κόμικ των Robert Kirkman, Cory Walker και Ryan Ottley, η ιστορία του Invincible περιστρέφεται γύρω από τον 18χρονο Mark Grayson, ο οποίος είναι σαν όλους τους άλλους στην ηλικία του - εκτός από το ότι ο πατέρας του είναι (ή ήταν) ο πιο ισχυρός υπερήρωας στον πλανήτη. Ακόμα αναστατωμένος από την προδοσία του στην πρώτη σεζόν, ο Mark τώρα παλεύει να ξαναχτίσει τη ζωή του καθώς αντιμετωπίζει μια σειρά από νέες απειλές, ενώ παράλληλα παλεύει με τον μεγαλύτερο φόβο του - ότι μπορεί να γίνει ο πατέρας του χωρίς καν να το ξέρει…

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.