Ξεκίνησαν τα νέα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Maestro – Δείτε βίντεο

Παπακαλιάτης και Καβογιάννη βρίσκονται στην Κέρκυρα
13 Οκτωβρίου 2023 00:05
Ξεκίνησαν τα νέα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Maestro – Δείτε βίντεο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι τα νέα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Maestro μόλις ξεκίνησαν.

Πρόκειται για ένα βίντεο με εκείνον και την Μαρία Καβογιάννη από την Κέρκυρα κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος για το 5ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο, οι χαρακτήρες τους «Ορέστης» και  «Μαρία» βρίσκονται στο νησί και διευθύνουν μαζί μια ορχήστρα.

Δυστυχώς, αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε ο Παπακαλιάτης δημόσια, ενώ στη λεζάντα του γράφει: Πρώτη μέρα στην Κέρκυρα. Shooting day 1 in Corfu for episodes 5-6. Στην μαγική πόλη της Κέρκυρας με την συμφωνική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και το μαέστρο.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη μέρα γυρισμάτων του 5ου επεισοδίου της 2ης σεζόν του Maestro:

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο παλιότερα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για να δείτε την 2η σεζόν του Maestro, καθώς ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα έρθει μέσα στο 2024.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Για περισσότερα σχετικά με το Maestro παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.