Η ζωή της Paris Hilton γίνεται τηλεοπτική σειρά

Από την A24
06 Οκτωβρίου 2023 00:01
Η ζωή της Paris Hilton γίνεται τηλεοπτική σειρά

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά το επόμενο μεγάλο τηλεοπτικό project της πασίγνωστης εταιρίας παραγωγής, A24. Η A24 έχει στα σκαριά μία βιογραφική τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού και μοντέλο, Paris Hilton (Πάρις Χίλτον).

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το ET, το οποίο αναφέρει ότι η μεγάλη επιστροφή της Hilton στην τηλεόραση είναι γεγονός και όχι δεν πρόκειται για κάποιο ριάλιτι σόου. Η σειρά που έρχεται σε συνεργασία με την Α24 είναι μια βιογραφία για τη ζωή της και θα έρθει με την ονομασία Paris: The Memoir, με την Hilton να βρίσκεται στο project, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το ρόλο της.

Η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο της Hilton που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023, η οποία περιγράφει τα πάντα για τη ζωή της, από την αρχή της καριέρας της στις αρχές του 2000 έως και το παρελθόν και τα εφηβικά της χρόνια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το project, όπως σε ποια υπηρεσία θα παίξει, ποιος ή ποια θα τη σκηνοθετήσουν, αλλά ούτε ποιοι ηθοποιοί θα παίζουν σε αυτήν.

Η Πάρις Γουίτνεϊ Χίλτον (Paris Whitney Hilton) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Ωστόσο φημίζεται για τις κοσμικές εμφανίσεις και για την μεγάλη περιουσία που έχει στην κατοχή της. Είναι κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον και δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή των ξενοδοχείων Χίλτον. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε εκεί καθώς και στο Μπέβερλι Χιλς, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στην εφηβική ηλικία της. Στην πορεία της ζωής της απέκτησε διεθνώς μεγάλη φήμη όπου έτσι κατέληξε να γίνει διάσημη.

Έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ζωή της γενικά καθώς και για τις σχέσεις της. Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες όπως Η κούκλα και η πανούκλα (2008) και σε αυτήν της Σοφίας Κόπολα, Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες (2013).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: