Έρχεται η σειρά του Ποντικομικρούλη!

Όλα όσα γνωρίζουμε
04 Οκτωβρίου 2023 20:29
Έρχεται η σειρά του Ποντικομικρούλη!

H Sony Pictures Television Kids έχει στα σκαριά μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο Stuart Little (Ποντικομικρούλης). Η ταινία του Ποντικομικρούλη γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως όταν κυκλοφόρησε, ενώ είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται για μία animated σειρά και όχι για κάτι live-action όπως η ταινία που θα παίξουν στο Mipcom Junior, την παιδική εκδήλωση που προηγείται της κύριας Mipcom στις Κάννες της Γαλλίας μέσα στον Οκτώβριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη σειρά, αλλά θα σας διηγηθεί και πάλι την ιστορία της κλασσικής νουβέλας του E.B. White, με την Sony Pictures να την παρομοιάζει ως “Freaks and Geeks… but with a mouse”. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σειρά έρχεται σχεδόν 25 χρόνια μετά την ταινία που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ το 1999.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε σε ποια υπηρεσία θα παίζει η σειρά στη χώρα μας, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.

Για την ιστορία, η ταινία Stuart Little (Ποντικομικρούλης) έκανε πρεμιέρα το 1999 και βασιζόταν στην ομώνυμη νουβέλα του E.B. White. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Rob Minkoff, σε ένα σενάριο που είχαν γράψει οι M. Night Shyamalan και Greg Brooker. Στην ταινία έπαιζαν μεταξύ άλλων οι Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, Michael J. Fox, Nathan Lane, Chazz Palminteri, Steve Zahn, Bruno Kirby και Jennifer Tilly.

Ο Ποντικομικρούλης είναι budget τα 105 εκατομμύρια δολάρια και τα πήγε πολύ καλά στο box office με έσοδα που άγγιξαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η πλοκή έλεγε τα εξής:

Η οικογένεια Λιτλ υιοθετεί τον Στιούαρτ, ένα αξιαγάπητο, πνευματώδες και άκρως ομιλητικό ορφανό, με μια μικρή ιδιομορφία: είναι ποντικάκι!

Εκτός από την πρώτη ταινία που όλοι θυμάστε, έχουν υπάρξει και δύο sequels, καθώς και μία animated σειρά που έπαιζε στο HBO Family το 2003.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.