Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer για την 7η σεζόν του Big Mouth

Τον Οκτώβριο στις οθόνες σας από το Netflix
29 Σεπτεμβρίου 2023 18:09
Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer για την 7η σεζόν του Big Mouth

Κυκλοφόρησε το trailer για την 7η και προτελευταία σεζόν του Big Mouth, το οποίο επιστρέφει με περισσότερο γέλιο και πολλά ευτράπελα αυτόν τον Οκτώβριο στο Netflix.

Η 7η σεζόν αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτική, καθώς τα παιδιά ετοιμάζονται να μπουν στο λύκειο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, άγχος, αγωνία και νέες φιλίες.

Η περιγραφή που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

Η έβδομη σεζόν του "Big Mouth" ακολουθεί τους έφηβους πλέον μαθητές του Γυμνασίου Μπρίτζτον καθώς πηγαίνουν στο λύκειο. Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά, καθώς κάθε ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο σχολείο, νέους φίλους, νέους εχθρούς και νέα Ορμονικά Τέρατα. Η προτελευταία σεζόν του "Big Mouth" κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Τα παιδιά του "Big Mouth" ετοιμάζονται για το λύκειο. Τα άγχη, όμως, για νέους φίλους και νέα σχολεία θα κάνουν τις ζωές των εφήβων ακόμα πιο δύσκολες.

Στο Big Mouth δανείζουν τις φωνές τους οι Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Fred Armisen, Maya Rudolph, Jordan Peele, Jenny Slate, Andrew Rannells, Joe Wengert, Richard Kind, Paula Pell, Jon Daly και άλλοι. Σκηνοθέτες όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι Bryan Francis, Joel Moser, Bob Suarez και Andres Salaff.

Το Big Mouth θεωρείται από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια πρωτότυπες σειρές του Netflix που κράτησαν τόσα πολλά χρόνια. Μάλιστα, το Netflix έχει ανανεώσει το σόου για τον 8ο και τελευταίο του κύκλο που θα παίξει το 2024.

Η 7η σεζόν του Big Mouth θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου.