Επίσημο: Έρχεται η 3η σεζόν του Alice In Borderland

Το θρίλερ του Netflix θα συνεχιστεί κανονικά
28 Σεπτεμβρίου 2023 18:42
Επίσημο: Έρχεται η 3η σεζόν του Alice In Borderland

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε ότι το Alice in Borderland θα αποκτήσει 3η σεζόν με τους Kento Yamazaki και Tao Tsuchiya να επιστρέφουν στους ρόλους των Arisu και Usagi.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ονόματι APOS, το Netflix είπε ότι οι fans μπορούν να περιμένουν τη συνέχεια και να δουν πόσο έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες στο διαρκώς επικίνδυνο τοπίο της Borderland.

Επιπροσθέτως, έγινε γνωστό ότι και ο Shinsuke Sato θα επιστρέψει στο νέο κεφάλαιο και θα αναλάβει τη σκηνοθεσία για άλλη μια φορά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την 3η σεζόν, όπως το πότε θα παίξει ή ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα βρίσκονται στη συνέχεια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix:

Μπορείς να τραβήξεις μία ακόμα κάρτα. Το Alice in Borderland θα επιστρέψει με την 3η σεζόν του!

Στην 2η σεζόν είδαμε τα εξής: Ο Arisu (Kento Yamazaki) και ο Usagi (Tao Tsuchiya) προσπαθούν να λύσουν τα μυστήρια του Borderland, ώστε να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο. Σε ένα μέρος που πιστεύουν ότι έχει το κλειδί για την αποκάλυψη αυτών των μυστηρίων, συναντούν συμμάχους, εχθρούς και τον εγκέφαλο πίσω από όλα τα παιχνίδια.

Ο Arisu και η υπόλοιπη παρέα δοκιμάζουν την τύχη τους σε παιχνίδια, το επίπεδο των οποίων υπερβαίνει κι εκείνα της πρώτης σεζόν. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι μόνο οι κάρτες Jack, Queen και King, αλλά θα καταφέρουν να τις συλλέξουν όλες και να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο; Η πολύ δημοφιλής σειρά που κατέπληξε τον κόσμο επιστρέφει με ακόμα περισσότερη δράση και αγωνία!

Στην 2η σεζόν εμφανίστηκαν και οι Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.