Chucky: Η 3η σεζόν αποκαλύπτεται και έρχεται αυτό το Halloween!

Πρεμιέρα στις αρχές του Οκτωβρίου
19 Σεπτεμβρίου 2023 13:22
Chucky: Η 3η σεζόν αποκαλύπτεται και έρχεται αυτό το Halloween!

Η αγαπημένη κούκλα δολοφόνος του σινεμά και της τηλεόρασης επιστρέφει πολύ σύντομα με την 3η σεζόν της. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Chucky, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια αυτόν τον Οκτώβριο από το SYFY.

Ο κούκλα θα φέρει τον πανικό και τον τρόμο και στη νέα σεζόν σε μία ολοκαίνουργια τοποθεσία όπως μεταφέρουν διάφορες πληροφορίες κατά καιρούς και ναι ο Devon Sawa πρόκειται να επιστρέψει στην 3η σεζόν. Επίσης, στη νέα σεζόν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα δούμε και την Jennifer Tilly. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσοι ακόμα ηθοποιοί από τη 2η σεζόν θα εμφανιστούν στη συνέχεια.

Στη 2η σεζόν είδαμε τους: Brad Dourif, Jennifer Tilly, Lachlan Watson (Chilling Adventures of Sabrina), Meg Tilly (Psycho 2, Body Snatchers), Gina Gershon (Bound, Killer Joe), Joe Pantoliano (Memento), Tony Nappo (Saw II), Sutton Stracke (Real Housewives), Zackary Arthur ως Jake Wheeler, Björgvin Arnarson ως Devon Evans, Alyvia Alyn Lind ως Lexy Cross, Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και Barbara Alyn Woods ως Mayor Michelle Cross.

Πώς συνδέεται η σειρά με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά αποτελεί sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. Μάλιστα, οι δημιουργοί θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990.

Η 3η σεζόν του Chucky θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.