Arleen Sorkin: Έφυγε από τη ζωή η voice actor της Harley Quinn

Σε ηλικία 67 ετών
28 Αυγούστου 2023 21:06
Arleen Sorkin: Έφυγε από τη ζωή η voice actor της Harley Quinn

Η Arleen Sorkin, γνωστή ηθοποιός της μακρόβιας σαπουνόπερας "Days of Our Lives" και η πιο εμβληματική φωνή της Harley Quinn που υπήρξε ποτέ στη σειρά κινουμένων σχεδίων, "Batman: The Animated Series", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. 

Τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με την Marca.com οφείλονται στην σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία πάλευε εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σάββατο από την οικογένειά της, η οποία εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση γράφοντας:

"Θα θυμόμαστε πάντα την αγαπημένη μας Arleen για την απέραντη γενναιοδωρία του πνεύματός της. Ταλαντούχα, ναι, και επίμονη, επίσης, όπως αποδεικνύεται από τον επίμονο, επί δεκαετίες αγώνα της με μια τρομερή ασθένεια. Αλλά περισσότερο από αυτό, ήταν μια αγαπημένη παρουσία στις ζωές των δύο αγοριών της, του Eli και του Owen, της μητέρας της, της Joyce, των αδελφών της, Robert και Arthur, και των αμέτρητων άλλων παιδιών, μεγάλων και μικρών, τα οποία είχε αναλάβει με τα χρόνια. Είναι μια θλιβερή μέρα για εμάς, αλλά και χαρούμενη, γνωρίζοντας πόσοι άνθρωποι σήμερα επικαλούνται τη μνήμη της και χαμογελούν".

Ο Paul Dini και ο Bruce Timm, δημιουργοί του Batman: The Animated Series, ήταν υπεύθυνη για το ύφος και τη κατεύθυνση της Harley Quinn, καθώς στο μυαλό τους είχαν εξαρχής την Sorkin, ενώ πρόσθεσαν στον χαρακτήρα και την έντονη προφορά της από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Αυτή η βερσιόν της Harley Quinn θεωρείται και η εμβληματικότερη δίπλα στον Joker του Mark Hamill. 

Από την πλευρά του, ο Mark Hamill την αποχαιρέτησε μέσα από το Twitter, γράφοντας τα εξής: Είμαι συντετριμμένος καθώς έμαθα ότι χάσαμε την λαμπρή Arleen Sorkin., Δεν είναι μόνο ένα απίθανο ταλέντο αλλά και ένα υπέροχο άτομο. Δηλών ευγνώμον που όχι μόνο δούλεψα μαζί της αλλά και ότι την είχα φίλη. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της. 

Επίσης, ο co-CEO της DC Studios και αρχιτέκτονας του νέου DC Universe, James Gunn, είπε το δικό του αντίο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Η Αρλίν Σόρκιν γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1995 και έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως κομπάρσος στο Saturday Night Live το 1982. Αργότερα έγινε ευρέως γνωστή για το ρόλο της ως "Calliope Jonas Bradford" στη σειρά "Days of Our Lives" το 1984, για τον οποίο απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Emmy Β' Γυναικείου ρόλου. Είχε συμμετάσχει επίσης στα "Duet", Frasier και Open House