Star Wars: Τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντα Ray Stevenson η σειρά “Ahsoka“

Συγκινητικά tributes και από τους fans του Star Wars στα social media
26 Αυγούστου 2023 14:20
Star Wars: Τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντα Ray Stevenson η σειρά “Ahsoka“

Εκτός από μια πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο της σειράς Ahsoka θέλησε να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντα ηθοποιού Ray Stevenson. 

O ηθοποιός που στη σειρά υποδύεται τον Dark Jedi ονόματι Baylan Skoll έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών τον περασμένο Μάιο, πριν γίνει η πρεμιέρα της νέας Star Wars σειράς του Disney Plus. Ωστόσο, το πρώτο επεισόδιο έκρυβε ένα συγκινητικό φόρο τιμής με μια λιτή αφιέρωση που έγραψε "Για τον φίλο μας, τον Ray". Ο χαρακτήρας του είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές της Ahsoka Tano της Rosario Dawson στη σειρά, όντας ένας πρώην Jedi που επέζησε του Order 66 την εποχή του Πολέμου των Κλώνων. Πλέον εργάζεται ως ένας μισθοφόρος Dark Jedi που κραδαίνει ένα πορτοκαλί lightsaber και έχει στο πλάι του τη μαθητευόμενή του, Shin Hati της Ivana Sakhno. 

Φυσικά, και οι fans του Star Wars που είδανε το επεισόδιο και τον φόρο τιμής στην μνήμη του Stevenson, έσπευσαν στα social media για να κάνουν και αυτοί το δικό τους tribute. Δείτε μερικά από τα tweets παρακάτω. 

Ο George Raymond Stevenson υποδύθηκε τον Dagonet στην ταινία King Arthur (2004) και τον Titus Pullo στην τηλεοπτική σειρά του BBC/HBO Rome (2005-2007). Παράλληλα, ενσάρκωσε δύο χαρακτήρες της Marvel, τον Frank Castle / The Punisher στην ταινία Punisher: War Zone (2008) και The Super Hero Squad Show, και τον Volstagg στο κινηματογραφικό της σύμπαν (2011-2017). Επιπροσθέτως, έχει παίξει σε ταινίες όπως το Kill the Irishman (2011), όπου υποδύθηκε τον μαφιόζο Danny Greene, στο The Three Musketeers (2011) και στο RRR (2022), όπου υποδύθηκε τον κακόβουλο κυβερνήτη Scott. Οι τηλεοπτικοί του ρόλοι περιλαμβάνουν τον Ουκρανό μαφιόζο Isaak Sirko στην έβδομη σεζόν του Dexter, τον Blackbeard στην τρίτη και τέταρτη σεζόν του Black Sails και τη φωνή του Gar Saxon στα Star Wars Rebels και Star Wars: The Clone Wars.

Τις εντυπώσεις μας από την διπλή πρεμιέρα του Ahsoka, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς Ahsoka είναι διαθέσιμα στο Disney+ και κάθε νέο επεισόδιο θα κυκλοφορεί τις Τετάρτες στην υπηρεσία.