The Last of Us: “Ναι“ σε μελλοντική spinoff σειρά αλλά υπό μία προϋπόθεση

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο συνδημιουργός Craig Mazin
25 Αυγούστου 2023 11:49
The Last of Us: “Ναι“ σε μελλοντική spinoff σειρά αλλά υπό μία προϋπόθεση

Η επιτυχία της σειράς The Last of Us είναι τόσο μεγάλη που το HBO σκέφτεται να κρατήσει τη σειρά για τέσσερις ή ακόμη και πέντε σεζόν, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν τελευταία οι συντελεστές του. Είναι όμως και στο επίπεδο του να υποστηρίξει μέχρι και spinoff σειρές το σύμπαν του The Last of Us; Όσοι έχουν παίξει τα δύο παιχνίδια θα μπορούν να πουν με σιγουριά πως ναι μπορεί να στηριχθεί και να βγει κάποιο ή κάποια spinoffs. 

Τι γίνεται όμως για την τηλεοπτική πλευρά του; Σε αυτό το ερώτημα απάντησε ο συνδημιουργός και showrunner της σειράς The Last of Us, Craig Mazin, o οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει spinoff σειρά αλλά με μία προϋπόθεση

Συγκεκριμένα, ο Mazin μιλώντας στο TheWrap αποκλειστικά ανέφερε τα εξής: "Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό συγκεκριμένα, επειδή είμαστε τόσο επικεντρωμένοι στην εξιστόρηση της κύριας αφήγησης. Δεν είμαι ενάντια στην ιδέα άλλων σειρών που μπορεί να αντλήσουν από αυτούς τους χαρακτήρες ή αυτόν τον κόσμο."

Έπειτα ανέφερε ότι και ο Neil Druckmann (συνδημιουργός της σειράς και δημιουργός του παιχνιδιού της Naughty Dog) θα ήταν επίσης θετικός για μια spinoff σειρά: "Δεν ξέρω πόσο περισσότερο 'The Last of Us' θα μπορούσα προσωπικά να κάνω. Θέλω να πω, αυτές οι σειρές είναι τόσο μεγάλες, που κατά κάποιο τρόπο καίω μία από τις λίγες πολύτιμες δεκαετίες που μου απομένουν για να αφηγηθώ αυτή την ιστορία. Αλλά κατ' αρχήν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και είμαι σίγουρος ότι και ο Neil θα ενδιαφερόταν επίσης".

"Αν υπήρχε κάτι που να βγάζει νόημα, τότε δεν βλέπω γιατί όχι. Η μεγάλη μου ελπίδα είναι ότι αν προκύψει κάτι τέτοιο, τότε να γίνει με την ίδια προσοχή, σεβασμό και αγάπη που εφαρμόζουμε σε αυτή τη σειρά αυτή τη στιγμή".

Τα τελευταία νέα για τη 2η σεζόν του The Last of Us ανέφεραν πως βρίσκεται στον αέρα η κυκλοφορία λόγω της μαζικής απεργίας του Writer's Guild of America, με το πλάνο του HBO να ήθελε να κάνει πρεμιέρα εντός του 2025, κάτι το οποίο δεν γνωρίζει κανείς αν είναι ακόμα εφικτό. 

Πάντως οι συντελεστές της σειράς του HBO που λατρεύτηκε έχουν ήδη αφουγκραστεί τα παράπονα των fans και έχουν υποσχεθεί πολλές αλλαγές και βελτιώσεις για τη 2η σεζόν του The Last of Us.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).