Η σειρά The Last of Us μπορεί να έχει τέσσερις ή και πέντε σεζόν

Νέες δηλώσεις από τον επικεφαλής της
17 Αυγούστου 2023 17:06
Η σειρά The Last of Us μπορεί να έχει τέσσερις ή και πέντε σεζόν

Όπως φαίνεται, παρόλο που τα The Last of Us παιχνίδια του PlayStation είναι -μέχρι στιγμής- δύο, η τηλεοπτική σειρά ενδέχεται να φτάσει τις τέσσερις ή ακόμη και τις πέντε σεζόν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο showrunner Craig Mazin μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα του HBO μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν. Ειδικότερα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για το The Hollywood Reporter, ρωτήθηκε αν το budget της παραγωγής θα αυξηθεί στο μέλλον μετά τα εντυπωσιακά ρεκόρ το σόου.

Πάντα υπάρχει μια αύξηση του budget και μετά υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το γιατί δεν είναι αρκετή η αύξηση του budget. Όσο καιρό το κάνω αυτό, ποτέ, μα ποτέ, ούτε μία φορά, δεν έχω βρεθεί σε μια κατάσταση που να λέω: "Αυτό που χρειάζομαι είναι αυτό" και αυτοί να λένε: "Εντάξει!" Τελικά καταλήγει σε αυτό [ο showrunner έδειξε με τα χέρια του προς τα κάτω], οπότε δεν με απασχολεί.

Ακόμη και αν έχουμε μια πρωταρχική συζήτηση σχετικά με το τι απαιτείται για την εκτέλεση μιας δεύτερης σεζόν, μιας τρίτης σεζόν, μιας τέταρτης σεζόν, αυτό που ξέρω πάντα είναι ότι εργάζονται πάντα με καλή πίστη και εκτιμούν τη δημιουργική αξία της σειράς.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του μέσου ζήτησε από τον showrunner να διευκρινίσει αν πράγματι του όραμά τους μαζί με τον Neil Druckmann της Naughty Dog είναι για τέσσερις συνολικά σεζόν. Μιλώντας σχετικά, ο Mazin τόνισε:

Έχω επίγνωση ότι το ανέφερα αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να καταλήξει να είναι τρεις ή πέντε. Αλλά οι τέσσερις μοιάζουν να είναι ένας καλός αριθμός. Κάποιες σεζόν, λόγω της ιστορίας που αφηγούμαστε, θα χρειαστούν λιγότερα επεισόδια και κάποιες θα χρειαστούν περισσότερα.

Τα τελευταία νέα για τη 2η σεζόν του The Last of Us ανέφεραν πως βρίσκεται στον αέρα η κυκλοφορία λόγω της μαζικής απεργίας του Writer's Guild of America, με το πλάνο του HBO να ήθελε να κάνει πρεμιέρα εντός του 2025, κάτι το οποίο δεν γνωρίζει κανείς αν είναι ακόμα εφικτό. 

Πάντως οι συντελεστές της σειράς του HBO που λατρεύτηκε έχουν ήδη αφουγκραστεί τα παράπονα των fans και έχουν υποσχεθεί πολλές αλλαγές και βελτιώσεις για τη 2η σεζόν του The Last of Us.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).